Салат «пекінська капуста»
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви сміливо можете віднести себе до прихильників простих, швидких і легких салатів, тоді точно не проходите мимо! рецепт приголомшливий, точно припаде до смаку багатьом. Рекомендую на замітку!
Я хочу поділитися з вами ідеєю, як приготувати салат "пекінська капуста" з овочами і яйцями. Це відмінний варіант на швидку руку, який врятує, коли потрібно в найкоротші терміни зробити щось смачне і ситне. Використовувати в рецепт можна будь-які овочі, які виявляться в холодильнику, а також консервовану кукурудзу або горошок, наприклад. До речі, в даному випадку додані перепелині яйця, але сміливо можете брати і курячі.
- Солодкий перець - 1 штука
- Капуста пекінська - 300-350 грам
- Огірок - 1-2 штук
- Яйце перепелине - 5 штук (або 2-3 курячих)
- Сіль і зелень - За смаком
- Оливкова олія - 2-2.5 Ст. Ложки
- Оцет - 0.5 чайних ложки
1. Насамперед поставте варити яйця (4 хвилини після закипання води). Пекінську капусту наріжте.
2. І викладіть в глибокий салатник.
3. Туди ж додайте нарізаний скибочками солодкий перець.
4. Подрібніть огірочок.
5. І улюблену свіжу зелень.
6. Полийте оливковою олією, додайте трішки оцту і перед подачею доповніть яйцями. Смачного!