Салат «Олів'є» 1904 року
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 35 хв.
А ви знали, що класичний рецепт салату"Олів'є" 1904 включав в себе рибу, чорну ікру і свіжі огірки? Я ось зовсім недавно дізналася, вирішила поєднати"наш" олів'є з класикою!
Опис приготування:
Такий рецепт приготування салату"Олів'є" 1904 року, звичайно ж, зажадає від вас деяких фінансових вкладень, але ви вже повірте - воно того варте! Салат зовсім не схожий на"наш" "олів'є & Quot; , але виходить неймовірно смачним! думаю, для особливо урочистих випадків вам цей рецепт стане в нагоді!
- Сьомга слабосолона - 300 грам
- Картопля - 4-5 штук
- Яйця - 3 штуки
- Огірки свіжі - 2-3 штук
- Огірки мариновані - 1-2 штук
- Зелений горошок консервований - 150 грам
- Ікра чорна - 150 грам
- Майонез - За смаком
1. Яйця і картоплю відварити. З риби видаляємо кісточки. У мисці змішаємо картопля кубиками, свіжі огірки і відварені яйця.
2. Далі - шматочки сьомги, горошок і мариновані огірки.
3. Перемішаємо всі інгредієнти з майонезом, солимо, якщо потрібно. Викладаємо порціями і зверху прикрашаємо ікрою. Салат готовий!