Рецепт Салат «Наталі» фото

Салат «Наталі»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Яловичина
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Салати

Цей салат можна приготувати на свято або подати до звичайного домашнього вечері. Інгредієнти чудово поєднуються в салаті і доповнюють смак один одного. Заправити можна будь-яким рослинним маслом.

Є кілька варіантів даного салату. По перше, можна додавати не яловичину, а м'ясо птиці, наприклад, indûšatinu, курятину або м'ясо качки. По-друге, на вибір, помідори або болгарський перець. Зелень вибираємо за смаком, кріп з петрушкою теж добре підходять для даного салату.

  • Яловичина - 200 грам (відварна)
  • Помідори - 2 штуки
  • Цибуля зелена - 1 пучок
  • Горіхи волоські - 4 штуки
  • Сир - 30-50 грам
  • Оливкова олія - 3-4 Ст. Ложок
  • Сіль - 1 щіпка
  • Чорний перець - 1 щіпка
салат
Підготуємо інгредієнти. Яловичину або телятину відварюємо заздалегідь.
салат
Помідори ріжемо невеликими шматочками і висипаємо в миску.
салат
До помідорів додаємо відварене м'ясо нарізане поперек волокон.
салат
Додаємо колоті волоські горіхи.
салат
Сир тремо на крупній тертці і висипаємо в салат.
салат
Далі додаємо порізаний дрібно зелену цибулю.
салат
Заправляємо салат оливковою олією, посипаємо сіллю і перцем. Перемішуємо.
салат
Салат "наталі" готовий. Смачного!

Схожі рецепти