Салат «Наталі»
(покроковий рецепт з фото)
Цей салат можна приготувати на свято або подати до звичайного домашнього вечері. Інгредієнти чудово поєднуються в салаті і доповнюють смак один одного. Заправити можна будь-яким рослинним маслом.
Є кілька варіантів даного салату. По перше, можна додавати не яловичину, а м'ясо птиці, наприклад, indûšatinu, курятину або м'ясо качки. По-друге, на вибір, помідори або болгарський перець. Зелень вибираємо за смаком, кріп з петрушкою теж добре підходять для даного салату.
- Яловичина - 200 грам (відварна)
- Помідори - 2 штуки
- Цибуля зелена - 1 пучок
- Горіхи волоські - 4 штуки
- Сир - 30-50 грам
- Оливкова олія - 3-4 Ст. Ложок
- Сіль - 1 щіпка
- Чорний перець - 1 щіпка
Підготуємо інгредієнти. Яловичину або телятину відварюємо заздалегідь.
Помідори ріжемо невеликими шматочками і висипаємо в миску.
До помідорів додаємо відварене м'ясо нарізане поперек волокон.
Додаємо колоті волоські горіхи.
Сир тремо на крупній тертці і висипаємо в салат.
Далі додаємо порізаний дрібно зелену цибулю.
Заправляємо салат оливковою олією, посипаємо сіллю і перцем. Перемішуємо.
Салат "наталі" готовий. Смачного!