Торт «Наталі»
(покроковий рецепт з фото)
Любіть шоколадні тортики? Тоді пропоную вашій увазі дивно простий, але дуже смачненький рецепт приготування торта "наталі" .
Тістечка "наталі" в домашніх умовах - це відмінний варіант для любителів солодкої випічки. При бажанні зверху його можна прикрасити не шоколадною глазур'ю, а кремом за смаком.
- Яйця - 4 штуки
- Цукор - 400 грам(100 в корж, 150 в сироп, 150 в карамель)
- Борошно - 100 грам
- Какао - 2 Ст. Ложки
- Білки - 4 штуки
- Шоколад - 220 грам
- Вершки - 450 грам
2. Випікається корж близько 30-35 хвилин при температурі 170-180 градусів. Готовий бісквіт потрібно як слід остудити.
6. Поступово, тонкою цівкою влити карамель в білки, продовжуючи збивати масу.
8. Залишилося тільки зібрати торт "наталі" в домашніх умовах. Один корж покласти вниз і просочити цукровим сиропом. Щоб тортик добре тримав форму, можна одягнути на нього кільце від рознімної форми. Рясно змастити корж кремом і накрити другим коржем. Таким же чином вчинити з рештою коржами. Верхній корж також рясно змастити кремом. Надіслати тортик в холодильник приблизно на 1 час.
10. Коли глазур трохи схопиться, можна акуратно зняти стрічку і покрити верх. Прикрасити тортик можна також свіжими ягодами, цукерками або горіхами, наприклад.