Салат «Наталі» на зиму
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся рецептом зимового салату з кабачками "наталі" . За смаком такий салат нагадує лечо, тільки трохи ніжніше. Якщо ви ще не пробували, рекомендую!
Щороку я закочував різні соління, намагаюся пробувати щось новеньке, але і про старі перевірені рецепти звичайно пам'ятаю. В цьому році вирішила спробувати салат з кабачками "наталі" . Приготувати салат "наталі" на зиму дуже просто, впорається навіть починаюча господиня! Якщо у вас багатий урожай кабачків, беріть цей рецепт на замітку.
- Томатна паста - 200 грам
- Кабачки - 1 кілограм
- Болгарський перець - 2-3 штук
- Цибуля - 5 штук (середнього розміру)
- Помідори - 5 штук (середнього розміру)
- Цукор - 0, 5 склянки (якнайменше)
- Сіль - 0, 7 Ст. Ложки (за смаком)
- Рослинна олія - 0, 5 склянки
- Оцет 9% - 50 грам
Підготуйте всі інгредієнти.
Всі овочі нарізаємо приблизно однаковими кубиками і складаємо в казанок або будь-яку іншу підходящу ємність для гасіння. Якщо кабачки зрілі, то попередньо зніміть шкірку і видаліть насіння.
Додайте до кабачків нарізаний перець, очищений попередньо від насіння.
Додайте сюди ж нарізану цибулю.
Покладіть помідори. Помідори попередньо ошпарьтеокропом, зробивши хрестоподібні надрізи і зніміть шкірку.
Налийте масло, додайте цукор і сіль. Все добре перемішайте і тушкуйте після закипання на невеликому вогні 25 хвилин.
Потім додайте томатну пасту. Перемішайте і тушкуйте все разом ще 15 хвилин.
Для 5 хвилин до готовності спробуйте на сіль-цукор, відкоригують за смаком і влийте оцет. Салат "наталі" на зиму готовий.
Гарячий салат розкладіть в стерилізовані банки, закатати, переверніть денцем вгору. Укутайте і залиште до охолодження. Із зазначеного кількість продуктів у мене вийшло три баночки по 700 мл.
Вдалих вам заготовок!