Рецепт Салат «Наталі» на зиму фото

Салат «Наталі» на зиму
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Заготовки, Консервація

Ділюся рецептом зимового салату з кабачками "наталі" . За смаком такий салат нагадує лечо, тільки трохи ніжніше. Якщо ви ще не пробували, рекомендую!

Щороку я закочував різні соління, намагаюся пробувати щось новеньке, але і про старі перевірені рецепти звичайно пам'ятаю. В цьому році вирішила спробувати салат з кабачками "наталі" . Приготувати салат "наталі" на зиму дуже просто, впорається навіть починаюча господиня! Якщо у вас багатий урожай кабачків, беріть цей рецепт на замітку.

  • Томатна паста - 200 грам
  • Кабачки - 1 кілограм
  • Болгарський перець - 2-3 штук
  • Цибуля - 5 штук (середнього розміру)
  • Помідори - 5 штук (середнього розміру)
  • Цукор - 0, 5 склянки (якнайменше)
  • Сіль - 0, 7 Ст. Ложки (за смаком)
  • Рослинна олія - 0, 5 склянки
  • Оцет 9% - 50 грам
салат
Підготуйте всі інгредієнти.
салат
Всі овочі нарізаємо приблизно однаковими кубиками і складаємо в казанок або будь-яку іншу підходящу ємність для гасіння. Якщо кабачки зрілі, то попередньо зніміть шкірку і видаліть насіння.
салат
Додайте до кабачків нарізаний перець, очищений попередньо від насіння.
салат
Додайте сюди ж нарізану цибулю.
салат
Покладіть помідори. Помідори попередньо ошпарьтеокропом, зробивши хрестоподібні надрізи і зніміть шкірку.
салат
Налийте масло, додайте цукор і сіль. Все добре перемішайте і тушкуйте після закипання на невеликому вогні 25 хвилин.
салат
Потім додайте томатну пасту. Перемішайте і тушкуйте все разом ще 15 хвилин.
салат
Для 5 хвилин до готовності спробуйте на сіль-цукор, відкоригують за смаком і влийте оцет. Салат "наталі" на зиму готовий.
салат
Гарячий салат розкладіть в стерилізовані банки, закатати, переверніть денцем вгору. Укутайте і залиште до охолодження. Із зазначеного кількість продуктів у мене вийшло три баночки по 700 мл.
салат
Вдалих вам заготовок!

Схожі рецепти