Рецепт Салат «міністерський» з сьомгою фото

Салат «міністерський» з сьомгою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Риба та морепродукти, Сьомга
Дієтичне харчування, Низькокалорійні
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Салати

Хочу поділитися з вами цікавою ідеєю, як приготувати салат "міністерський" з сьомгою. Це ситний, апетитний і дійсно дуже смачний варіант на святковий стіл або на кожен день.

Поєднання овочів, малосоленой рибки і маринованих огірочків - це приголомшливо! Перед подачею рекомендую відправити салатик в холодильник мінімум на годинку, щоб він добре охолов і просочився. Подавати його можна порційно або на загальному блюді. Обов'язково спробуйте! Це чудова альтернатива класичному "олів'є" .

  • Картопля - 3-4 штук
  • Морква - 1 штука
  • Яйце - 3-4 штук
  • Маринований огірок - 1-2 штук
  • Цибулина - 1 штука
  • Зелень - 1 пучок
  • Сьомга малосоленая - 300-350 грам
  • Сіль, перець, майонез - За смаком
  • Листя салату - За смаком (за бажанням для подачі)
салат
1. Насамперед вимийте картоплю і моркву, відправте в каструлю з водою і варіть до готовності.
салат
2. Окремо відваріть круто яйця.
салат
3. Коли овочі готові, поставте їх під холодну воду, щоб вони швидше охолонули. Очистіть і подрібніть цибулину.
салат
4. Подрібніть зелень і огірочок.
салат
5. Дрібними кубиками наріжте яйця.
салат
6. Картопля очистіть і дрібно наріжте.
салат
7. Слідом - морква.
салат
8. Залишилося тільки нарізати невеликими кубиками сьомгу.
салат
9. Додайте за смаком сіль, щіпку перцю (по бажанню) і заправте майонезом.
салат
10. Перемішайте все як слід і відправте в холодильник. Смачного!

Схожі рецепти