Салат «міністерський» з сьомгою
(покроковий рецепт з фото)
Хочу поділитися з вами цікавою ідеєю, як приготувати салат "міністерський" з сьомгою. Це ситний, апетитний і дійсно дуже смачний варіант на святковий стіл або на кожен день.
Поєднання овочів, малосоленой рибки і маринованих огірочків - це приголомшливо! Перед подачею рекомендую відправити салатик в холодильник мінімум на годинку, щоб він добре охолов і просочився. Подавати його можна порційно або на загальному блюді. Обов'язково спробуйте! Це чудова альтернатива класичному "олів'є" .
- Картопля - 3-4 штук
- Морква - 1 штука
- Яйце - 3-4 штук
- Маринований огірок - 1-2 штук
- Цибулина - 1 штука
- Зелень - 1 пучок
- Сьомга малосоленая - 300-350 грам
- Сіль, перець, майонез - За смаком
- Листя салату - За смаком (за бажанням для подачі)
1. Насамперед вимийте картоплю і моркву, відправте в каструлю з водою і варіть до готовності.
2. Окремо відваріть круто яйця.
3. Коли овочі готові, поставте їх під холодну воду, щоб вони швидше охолонули. Очистіть і подрібніть цибулину.
4. Подрібніть зелень і огірочок.
5. Дрібними кубиками наріжте яйця.
6. Картопля очистіть і дрібно наріжте.
7. Слідом - морква.
8. Залишилося тільки нарізати невеликими кубиками сьомгу.
9. Додайте за смаком сіль, щіпку перцю (по бажанню) і заправте майонезом.
10. Перемішайте все як слід і відправте в холодильник. Смачного!