Рецепт Салат «міністерський» з куркою фото

Салат «міністерський» з куркою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах, Курка
Дієтичне харчування, Низькокалорійні
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Салати

Міністерський салат, найчастіше, готують до свята. Його можна подати в салатниці або в якості порціонної закуски, розклавши салат по тарталетки. У будь-якому випадку виходить дуже смачно!

Салат ідеально підходить для зиязиках свят, так як всі інгредієнти доступні в холодну пору року. Процес приготування простий, але, куряче філе, бажано, відварити заздалегідь. Майонез для заправки можна приготувати на основі перепелиних яєць і рослинної олії, додавши лимонний сік, сіль і гірчицю.

  • Куряче філе - 300 грам (відварне)
  • Яйця - 3 штуки
  • Молоко - 30 мілілітрів
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука (половина, якщо велика цибулина)
  • Майонез - 150 мілілітрів
  • Печериці - 5-7 штук
  • Перець чорний мелений - 1 щіпка
  • Олія соняшникова - 3 Ст. Ложки
салат
Підготуємо інгредієнти.
салат
Куряче філе попередньо відварюємо, потім, нарізаємо впоперек волокон і висипаємо в миску.
салат
Цибулю ріжемо тонко і обсмажуємо на соняшниковій олії до легкого золотистого кольору. Готовий лук додаємо в миску.
салат
Печериці нарізаємо плоскими шматочками.
салат
Обсмажуємо гриби на соняшниковій олії і висипаємо в салат.
салат
Яйця збиваємо з молоком і смажимо як омлет, на пательні.
салат
Готовий яєчний омлет нарізаємо невеликими смужками і додаємо до решти інгредієнтів.
салат
Заправляємо салат майонезом домашнього приготування і посипаємо меленим перцем.
салат
Салат "міністерський" готовий. Пригощайтеся!

Схожі рецепти