Салат «міністерський» з куркою
(покроковий рецепт з фото)
Міністерський салат, найчастіше, готують до свята. Його можна подати в салатниці або в якості порціонної закуски, розклавши салат по тарталетки. У будь-якому випадку виходить дуже смачно!
Салат ідеально підходить для зиязиках свят, так як всі інгредієнти доступні в холодну пору року. Процес приготування простий, але, куряче філе, бажано, відварити заздалегідь. Майонез для заправки можна приготувати на основі перепелиних яєць і рослинної олії, додавши лимонний сік, сіль і гірчицю.
- Куряче філе - 300 грам (відварне)
- Яйця - 3 штуки
- Молоко - 30 мілілітрів
- Цибуля ріпчаста - 1 штука (половина, якщо велика цибулина)
- Майонез - 150 мілілітрів
- Печериці - 5-7 штук
- Перець чорний мелений - 1 щіпка
- Олія соняшникова - 3 Ст. Ложки
Підготуємо інгредієнти.
Куряче філе попередньо відварюємо, потім, нарізаємо впоперек волокон і висипаємо в миску.
Цибулю ріжемо тонко і обсмажуємо на соняшниковій олії до легкого золотистого кольору. Готовий лук додаємо в миску.
Печериці нарізаємо плоскими шматочками.
Обсмажуємо гриби на соняшниковій олії і висипаємо в салат.
Яйця збиваємо з молоком і смажимо як омлет, на пательні.
Готовий яєчний омлет нарізаємо невеликими смужками і додаємо до решти інгредієнтів.
Заправляємо салат майонезом домашнього приготування і посипаємо меленим перцем.
Салат "міністерський" готовий. Пригощайтеся!