М'ясо більш міністерський
(покроковий рецепт з фото)
Цей рецепт був неймовірно популярним за часів Радянського Союзу. Тоді його подавали на святковий стіл практично в кожному будинку. Блюдо виходить дуже ситним, і звичайно ж, смачним!
Для цього рецепта ви можете використовувати курячу грудку в якості основи. Також можна взяти будь-яке інше м'ясо, наприклад, свинину чи яловичину. Щоб дізнатися, як приготувати м'ясо по-міністерськи, просто прочитайте цей рецепт.
- Куряче філе - 1 штука
- Яйце - 1 штука
- Помідор - 2 штуки
- Перець болгарський - 1/2 штуки
- Сир - 100 грам
- Часник - 2-3 зубчиків
- Майонез, сіль, мелений чорний перець, панірувальні сухарі - За смаком
Куряче філе вимийте, обсушити і зачистити від плівок. Потім наріжте його на пласти, відбийте шматочки, натріть сіллю і перцем.
У піалу вбийте сире куряче яйце, влийте до нього п'ятдесят мілілітрів води і збийте все виделкою або вінчиком до однорідності. Потім умочіть в яйце шматочки курки.
Потім обваляйте кожен шматочок в панірувальних сухарях так, щоб вони покрили всю поверхню курки.
У сковороді розігрійте олію. Викладіть в сковороду шматочки курки в паніровці. Обсмажуйте до тих пір, поки не з'явиться рум'яна кірочка.
Потім перекладіть обсмажені шматочки курки на деко. Вимийте і висушіть помідори. Наріжте кружечками і по одному колечку викладіть на м'ясо. Також зверху присипте дрібно посічений солодким болгарським перцем.
Натріть на тертці твердий сир. Можна вибрати сир будь-якого сорту, але бажано брати той, який найкраще плавиться. Додайте майонез і ретельно все перемішайте.
За допомогою ложки викладіть сирно-майонезну масу на кожен шматочок курки з овочами. Потім розігрійте до 200 градусів духовку, поставте в неї деко зі стравою. Запікайте 10 хвилин. Смачного!