Салат «міністерський» з млинцями
(покроковий рецепт з фото)
Приготуємо ситний і поживний салат "міністерський" з млинцями, м'ясом, маринованою цибулею і солоними огірками. Результат просто неймовірний, блюдо підійде для свята, гості оцінять!
М'ясо для салату може бути будь-яким, мені подобається використовувати варену свинячу вирізку. Млинці зробимо з яєць, солоні огірки вибираємо хрусткі. Також ми будемо використовувати мариновану цибулю. Все просто і швидко, салат коштує того, повірте.
- Свинина - 250 грам (відварна)
- Синій цибулю - 100 грам
- Солоні огірки - 120 грам
- Курячі яйця - 1 штука
- Крохмаль - 1 Чайна ложка
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Оцет 9% - 3 Ст. Ложки
- Вода - 4-5 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Спеції - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
У миску вбийте куряче яйце, додайте крохмаль, сіль і перець.
Збийте яєчну масу віночком.
Сковороду прогрійте, змастіть злегка маслом, смажте яєчний млинець пару секунд.
Цибулю очистіть і наріжте півкільцями або кубиками, залийте оцтом і водою, залиште на 15 хвилин.
Відварене м'ясо наріжте кубиками або смужками, перекладіть в салат.
Солоні огірки наріжте невеликими смужками, перекладіть в салат.
Млинець згорніть рулетом, наріжте соломкою і додайте в салат.
Додайте в салат цибуля.
Заправте салат майонезом, додайте сіль і перець, перемішайте.
Смачного!