Салат Міністерський
(покроковий рецепт з фото)
Салат Міністерський продається в багатьох російських супермаркетах і є дуже популярним серед покупців. Однак набагато смачніше приготувати салат Міністерський в домашніх умовах.
Салат "міністерський" - один з тих салатів, які не мають строгого класичного рецепту, і кожна господиня готує його по-своєму. Цей простий рецепт салату "міністерський" не претендує на звання самого точного і автентичного, проте в російських супермаркетах, де і прославився цей салат, його готують саме з цих інгредієнтів.
Отже, рецепт "міністерської" салат:
1. Яйця відварити круто, нарізати невеликими кубиками.
2. Зелень (переважно, кріп) вимити, обсушити і дрібно нарізати.
3. Ріпчасту цибулю очистити, дрібно нарізати, з 10 хвилин замочити в окропі, потім прополоскати холодною водою. Обсушити.
4. Пасторму нарізати на шматочки довільного розміру.
5. Перемішати всі інгредієнти (яйця, pastorma, цибуля і зелень) з майонезом. За потреби, посолити (я не солю, оскільки пасторма вже досить солона).
6. Ми залишаємо салат в холодильнику на 1-2 годину, після чого його можна подавати до столу.
Салат "міністерський" готовий. Смачного!
- Пасторма - 400 грам
- Яйця - 4 штуки
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Зелень - - За смаком
- Майонез - - За смаком
Отже, рецепт "міністерської" салат:
1. Яйця відварити круто, нарізати невеликими кубиками.
2. Зелень (переважно, кріп) вимити, обсушити і дрібно нарізати.
3. Ріпчасту цибулю очистити, дрібно нарізати, з 10 хвилин замочити в окропі, потім прополоскати холодною водою. Обсушити.
4. Пасторму нарізати на шматочки довільного розміру.
5. Перемішати всі інгредієнти (яйця, pastorma, цибуля і зелень) з майонезом. За потреби, посолити (я не солю, оскільки пасторма вже досить солона).
6. Ми залишаємо салат в холодильнику на 1-2 годину, після чого його можна подавати до столу.
Салат "міністерський" готовий. Смачного!