Рецепт Салат Міністерський фото

Салат Міністерський
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо
Дієтичне харчування, Низькокалорійні
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Салати

Салат Міністерський продається в багатьох російських супермаркетах і є дуже популярним серед покупців. Однак набагато смачніше приготувати салат Міністерський в домашніх умовах.

Салат "міністерський" - один з тих салатів, які не мають строгого класичного рецепту, і кожна господиня готує його по-своєму. Цей простий рецепт салату "міністерський" не претендує на звання самого точного і автентичного, проте в російських супермаркетах, де і прославився цей салат, його готують саме з цих інгредієнтів.

Отже, рецепт "міністерської" салат:

1. Яйця відварити круто, нарізати невеликими кубиками.

2. Зелень (переважно, кріп) вимити, обсушити і дрібно нарізати.

3. Ріпчасту цибулю очистити, дрібно нарізати, з 10 хвилин замочити в окропі, потім прополоскати холодною водою. Обсушити.

4. Пасторму нарізати на шматочки довільного розміру.

5. Перемішати всі інгредієнти (яйця, pastorma, цибуля і зелень) з майонезом. За потреби, посолити (я не солю, оскільки пасторма вже досить солона).

6. Ми залишаємо салат в холодильнику на 1-2 годину, після чого його можна подавати до столу.

Салат "міністерський" готовий. Смачного!


  • Пасторма - 400 грам
  • Яйця - 4 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Зелень - - За смаком
  • Майонез - - За смаком
Салат "міністерський" - один з тих салатів, які не мають строгого класичного рецепту, і кожна господиня готує його по-своєму. Цей простий рецепт салату "міністерський" не претендує на звання самого точного і автентичного, проте в російських супермаркетах, де і прославився цей салат, його готують саме з цих інгредієнтів.

Отже, рецепт "міністерської" салат:

1. Яйця відварити круто, нарізати невеликими кубиками.

2. Зелень (переважно, кріп) вимити, обсушити і дрібно нарізати.

3. Ріпчасту цибулю очистити, дрібно нарізати, з 10 хвилин замочити в окропі, потім прополоскати холодною водою. Обсушити.

4. Пасторму нарізати на шматочки довільного розміру.

5. Перемішати всі інгредієнти (яйця, pastorma, цибуля і зелень) з майонезом. За потреби, посолити (я не солю, оскільки пасторма вже досить солона).

6. Ми залишаємо салат в холодильнику на 1-2 годину, після чого його можна подавати до столу.

Салат "міністерський" готовий. Смачного!

Схожі рецепти