Рецепт Салат «Марсель» з чорносливом і корейською морквою фото

Салат «Марсель» з чорносливом і корейською морквою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти, Птах, Фрукти, Сир, Сухофрукти, Чорнослив
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Салати

Смачний салат. Оригінальний склад, відмінний смак. Готуйте на здоров'я!

Морква по-корейськи поріжте, щоб зручно було їсти. А курку відварити заздалегідь.

  • Чорнослив - 50 грам
  • Відварна курка - 300 грам
  • Майонез - За смаком
  • Сир твердий - 150 грам
  • Яйце відварне - 3 штуки
  • Морква по-корейськи - 100 грам
  • Петрушка, кріп - За смаком
салат
Підготуйте блюдо для подачі. В'ялений чорнослив промити, при необхідності розмочити. Нарізати соломкою. Викласти на блюдо.
салат
Відварну курячу м'якоть нарізати і викласти поверх чорносливу. Змастити майонезом.
салат
Морква по-корейський викласти наступним шаром.
салат
Натріть на тертці твердий сир. Викладіть наступним шаром і змастіть майонезом.
салат
Натріть на тертці варені яйця. Посипте зверху весь салат. Декорують салат на ваш смак. Можна просто викласти кілька гілочок кропу або петрушки.
салат
Подайте салат до столу, охолодивши в холодильнику.

Схожі рецепти