Салат «Марсель» з чорносливом і корейською морквою
(покроковий рецепт з фото)
Смачний салат. Оригінальний склад, відмінний смак. Готуйте на здоров'я!
Морква по-корейськи поріжте, щоб зручно було їсти. А курку відварити заздалегідь.
- Чорнослив - 50 грам
- Відварна курка - 300 грам
- Майонез - За смаком
- Сир твердий - 150 грам
- Яйце відварне - 3 штуки
- Морква по-корейськи - 100 грам
- Петрушка, кріп - За смаком
Підготуйте блюдо для подачі. В'ялений чорнослив промити, при необхідності розмочити. Нарізати соломкою. Викласти на блюдо.
Відварну курячу м'якоть нарізати і викласти поверх чорносливу. Змастити майонезом.
Морква по-корейський викласти наступним шаром.
Натріть на тертці твердий сир. Викладіть наступним шаром і змастіть майонезом.
Натріть на тертці варені яйця. Посипте зверху весь салат. Декорують салат на ваш смак. Можна просто викласти кілька гілочок кропу або петрушки.
Подайте салат до столу, охолодивши в холодильнику.