Салат «Марсель»
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви шукайте новий цікавий рецепт салату, то пропоную вашій увазі відмінний варіант - салат "марсель" .
Дуже легкий, прекрасно підходить навіть для вечері салат "марсель" . Його приготування не займе багато часу, а смак дійсно приголомшливий.
- Шинка - 150 грам
- Огірок - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Хліб - 50 грам
- Зелена цибуля - 10 грам
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
- Крем - 3 Ст. Ложки
- Зелений горошок - 100 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
1. Рецепт приготування салату Марсель дивно простий. Для початку необхідно нарізати середніми кубиками шинку.
2. Огірки вимити і просушити. Якщо шкурка занадто груба, то її краще очистити. Нарізати огірки середніми кубиками.
3. Зелену цибулю вимити, просушити і дрібно нарізати.
4. Зелений горошок відкинути на друшляк і злити зайву рідину. Злегка просушити. У салатник з'єднати шинку, огірки, зелена цибуля та горошок.
5. Морква в цьому салаті можна використовувати в трьох видах - сиру, відварну і запечену. У будь-якому випадку її потрібно добре вимити, очистити і нарізати кубиками. Додати в салатник до решти інгредієнтів.
6. З хліба зрізати скоринки і нарізати його квадратиками. Викласти на деко і відправити в духовку буквально на кілька хвилин, щоб трохи підрум'янити. При бажанні можна побризкати крапелькою рослинного масла і присипати сушеними травами.
7. Тим часом в окремій мисочці змішати сметану і гірчицю. Поперчити за смаком і при бажанні додати сушені трави.
8. Заправити салат і ретельно перемішати.
9. Підрум'янені сухарики дістати і трохи остудити. Салат Марсель в домашніх умовах готовий. Залишилося додати сухарики і подавати його до столу.