Рецепт Салат «Марсель» фото

Салат «Марсель»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Крабові палички
На обід , На святковий стіл , Фуршет
Салати
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Якщо ви шукайте новий цікавий рецепт салату, то пропоную вашій увазі відмінний варіант - салат"Марсель" .

Опис приготування:

Дуже легкий, прекрасно підходить навіть для вечері салат"Марсель" . Його приготування не займе багато часу, а смак дійсно приголомшливий.

  • Шинка - 150 грам
  • Огірок - 2 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Хліб - 50 грам
  • Зелена цибуля - 10 грам
  • Гірчичний - 1 Чайна ложка
  • Крем - 3 Ст. Ложки
  • Зелений горошок - 100 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
салат
1. Рецепт приготування салату Марсель дивно простий. Для початку необхідно нарізати середніми кубиками шинку.
салат
2. Огірки вимити і просушити. Якщо шкурка занадто груба, то її краще очистити. Нарізати огірки середніми кубиками.
салат
3. Зелену цибулю вимити, просушити і дрібно нарізати.
салат
4. Зелений горошок відкинути на друшляк і злити зайву рідину. Злегка просушити. У салатник з'єднати шинку, огірки, зелена цибуля та горошок.
салат
5. Морква в цьому салаті можна використовувати в трьох видах - сиру, відварну і запечену. У будь-якому випадку її потрібно добре вимити, очистити і нарізати кубиками. Додати в салатник до решти інгредієнтів.
салат
6. З хліба зрізати скоринки і нарізати його квадратиками. Викласти на деко і відправити в духовку буквально на кілька хвилин, щоб трохи підрум'янити. При бажанні можна побризкати крапелькою рослинного масла і присипати сушеними травами.
салат
7. Тим часом в окремій мисочці змішати сметану і гірчицю. Поперчити за смаком і при бажанні додати сушені трави.
салат
8. Заправити салат і ретельно перемішати.
салат
9. Підрум'янені сухарики дістати і трохи остудити. Салат Марсель в домашніх умовах готовий. Залишилося додати сухарики і подавати його до столу.

Схожі рецепти