Салат «Кубанський» з капустою на зиму
(покроковий рецепт з фото)
Салат готується просто, без стерилізації, а виходить дуже смачним. Ідеально підійде до м'яса, птиці і просто в якості овочевого гарніру.
Приготувати салат "кубанський" взимку можна в будь-якому посуді з товстим дном або навіть в мультиварці, використовуючи режим "гасіння", встановивши його на 30 хвилин. Незважаючи на великий список інгредієнтів, салат насправді дуже простий у приготуванні і не забере багато часу. Неодмінно спробуйте! Салат з великим достатком вітамінів і яскравим багатим смаком. Кількість солі, цукру і оцту можна регулювати за смаком.
- Капуста білокачанна - 250 грам
- Морква - 150 грам
- Перець солодкий - 150 грам
- Цибуля - 150 грам
- Помідор - 250 грам
- Огірок - 150 грам
- Перець чилі - 0, 5 штуки (або червоний мелений)
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Цукор - 15 грам
- Паприка - 0, 5 чайних ложки
- Оцет 9% - 15 мілілітрів
- Масло рослинне - 50 грам
- Перець духмяний - 5 штук
- Лавровий лист - 2 штуки
Підготуйте всі інгредієнти.
Капусту тонко нашаткуйте.
Моркву натріть на тертці корейської або наріжте соломкою.
Цибуля наріжте пір'ям або півкільцями.
Перець наріжте невеликий соломкою.
Огірки наріжте напівкружечками.
Помідори дольками.
Додайте сіль, цукор, перець, влийте масло, оцет, додайте лавровий лист, паприку і перець горошком.
Все перемішайте і залиште салат на 2 годину. Кожні 30 хвилин салат необхідно перемішувати.
Потім доведіть салат на плиті до кипіння і на повільному вогні тушкуйте періодично помішуючи 20 хвилин.
Салат "кубанський" з капустою готовий. Розкладіть його в стерилізовані банки і закрийте стерильними кришками. Переверните, укутайте і залиште до охолодження. Далі зберігайте в прохолодному місці.
Вдалих заготовок!