Рецепт Салат «Кубанський» з огірками і капустою фото

Салат «Кубанський» з огірками і капустою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня , Кубанська кухня
Овочі , Капуста , Помідор , Огірок , Болгарський перець , Білокачанна капуста
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На швидку руку
Заготовки , Консервація
Кількість порцій: 8
Час приготування: 9 г. 40 хв.

Смачний салат з прекрасним набором овочів! До того ж, дуже простий у приготуванні. Гарний як заготівля на зиму, так і відразу після охолодження, наприклад, з картоплею. Пригощайтеся!

Опис приготування:

Цей салат можна їсти відразу після охолодження або ж відкривши баночку взимку. Овочі потрібно брати повністю дозрілі, щільні і без пошкоджень. Смачного!

  • Капуста - 1 кілограм
  • Перець болгарський - 1 кілограм
  • Помідор - 1 кілограм
  • Огірки - 1 кілограм
  • Цибуля ріпчаста - 500 грам
  • Морква - 500 грам
  • Масло рослинне - 250 мілілітрів
  • Сіль - 1.5 Ст. Ложки
  • Цукор - 100 грам
  • Оцет 9% - 150 мілілітрів
  • Чорний перець - 20 штук
  • Лавровий лист - 10 штук
салат
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
салат
Нашинкуйтекапусту соломкою, трохи посоліть і пам'ятайте руками.
салат
Наріжте цибулю довільно.
салат
Наріжте перець соломкою.
салат
Наріжте половину моркви кружечками, інше натріть на крупній тертці.
салат
Наріжте помідору часточками.
салат
Огірки наріжте півкільцями.
салат
Складіть всі овочі в миску і перемішайте. Додайте цукор, сіль, 1/3 оцту, олія, перець і лавровий лист. Залиште на 1 годину для виділення соку.
салат
Доведіть салат до кипіння на середньому вогні і варіть протягом 8 хвилин. Влийте оцет, перемішайте і варіть ще 1 хвилину. Розкладіть по стерилізованим банкам. Закрийте і укутайте в ковдру або рушник до охолодження.
салат
Покладіть в салатник і подавайте.
салат
Смачного!

Схожі рецепти