Рецепт Салат «Кубанський» на зиму фото

Салат «Кубанський» на зиму
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня , Кубанська кухня
Овочі , Бобові , Квасоля , Гриби , Печериці
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На швидку руку
Заготовки , Консервація
Кількість порцій: 1
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Цей салат - джерело вітамінів, адже приготований він з тих овочів, які не втрачають свої властивості при консервації, а помідори ще й стають більш корисними, ніж свіжі. Чи не лінуємося і готуємо!

Опис приготування:

Запасливі господині намагаються на зиму заготовити якомога більше смачних салатів, солінь і варення. Восени овочі недорогі, тому раджу вам скористатися цим рецептом, в якому розказано, як приготувати салат"Кубанський" на зиму. А взимку баночка такого салату буде так до речі, коли прийдуть гості або сім'ї до обіду ...

  • Капуста - 1 кілограм
  • Огірки - 1 кілограм
  • Морква - 0, 5 кілограма
  • Помідори - 0, 5 кілограма
  • Перець болгарський - 0, 5 кілограма
  • Цибуля ріпчаста - 0, 5 кілограма
  • Масло рослинне - 1 Склянка
  • Оцет 9% - 1/3 склянки
  • Сіль - 2 Ст. Ложки
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
салат
Шаткуємо капусту тонкими смужками.
салат
Огірки можна натерти на крупній тертці або нарізати тонкими кружечками.
салат
Морква очистимо і натираємо на крупній тертці.
салат
Чистимо і нарізаємо цибулю: можна невеликими кубиками, можна півкільцями.
салат
Очистимо перець від серцевини з насінням і дрібно наріжемо.
салат
Нарізаємо помідори, додаємо їх до інших овочів.
салат
Додамо до овочів сіль, цукор, оцет і масло. Можна додати перець чорний горошком, лавровий лист. Залишимо салат хвилин на 30, нехай овочі дадуть сік. Потім доводимо до кипіння і варимо хвилин 20.
салат
Розкладаємо в сухі простерилізовані банки і відразу ж закочує.
салат
Перевертаємо вниз шийкою і залишаємо до повного охолодження. Потім прибираємо на зберігання.

Схожі рецепти