Салат капустяний вітамінний
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2
Час приготування: 10 хв.
Салат зі свіжих молодих овочів, заправлений оливковою олією. Легкий і хрусткий салат підходить до будь-якої страви.
Опис приготування:
Приготуйте до важких м'ясних або рибних страв салат капустяний вітамінний. Знадобиться капуста, зелень, огірок, олія оливкова і спеції.
- Капуста - 200 грам
- Салат - 1 пучок
- Кріп - 1 пучок
- Огірок - 1 штука
- Сіль - 1 щіпка
- Цукор - 1 щіпка
- Масло оливкове - За смаком
1. Приготуйте продукти для салату.
2. Шаткують капусту дрібно. Додайте щіпку цукру, пам'ятайте руками
3. Трохи крупніше поріжте листя салату. Або порвіть руками, так ви збережете більше вітамінів.
4. Огірок поріжте соломкою.
5. Складіть все у салатник. Додати сіль.
6. Заправте салат оливковою олією, можна додати чорного меленого перцю за бажанням. Перемішайте і подавайте до столу. Приємного!