Овочевий вітамінний салат
(покроковий рецепт з фото)
Вітамінний салат можна приготувати не тільки навесні, але і взимку! В даному рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати овочевий вітамінний салат - смачне і дуже корисне блюдо, яке сподобається всім.
Подбайте про здоров'я своїх близьких і приготуйте їм овочевий вітамінний салат - відмінне блюдо, яким ви зможете порадувати рідних навіть взимку! Раджу вам брати кисло-солодкі яблука, але обов'язково подивіться, щоб вони були соковитими, завдяки цьому вам не доведеться готувати заправку до салату. Якщо ви все ж вирішили заправити страву, використовуйте оливкову олію, сметану або майонез. Його краще приготувати вдома.
- Капуста - 1 штука
- Яблука солодкі - 3-4 штук (соковиті)
- Буряк свіжий - 0, 5 штуки
- Цибуля салатна - 0, 5 штуки
- Морква - 1 штука
- Сік лимона - За смаком
1. Капусту натріть на крупній тертці або нарубати шинковкой і злегка подрібніть ножем. Яблука очистіть від шкірки і серцевини. Натріть їх на крупній тертці. Обсяг тертих яблук повинен збігатися з обсягом нашаткованої капусти.
2. Яблука полийте лимонним соком. Моркву натріть на крупній тертці і додайте в миску. Лук натріть на крупній тертці. Натріть буряк і додайте до салату. Перемішайте, приправити сіллю.
3. Якщо яблука були соковитими, заправку можна не готувати; в іншому випадку заправте салат оливковою олією, сметаною або майонезом. Смачного!