Рецепт Салат «вітамінний» на зиму фото

Салат «вітамінний» на зиму
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Капуста, Білокачанна капуста
Вегетаріанське харчування, Рецепти для схуднення
Літні
Заготовки

Готуємо сьогодні салат "вітамінний" на зиму - відмінна закуска для будь-якого застілля. Салат підійде до каш, м'яса або птиці, також такий варіант салату відмінно урізноманітнює святковий стіл.

Салат "вітамінний" на зиму відмінно підійде для будь-якого прийому їжі - він прекрасно впишеться до обіду або вечері. Зберігати такий салат потрібно в холодильнику. Сподіваюся, вам знадобиться рецепт легкого та смачного салату про запас.

  • Капуста - 1 кілограм
  • Морква - 200 грам
  • Цибуля - 200 грам
  • Масло рослинне - 80 мілілітрів
  • Оцет 9% - 80 мілілітрів
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1 Ст. Ложка
салат
Підготуйте інгредієнти.
салат
Капусту сполосніть, просушіть. Нашинкуйтекапусту соломкою.
салат
Моркву очистіть і вимийте, натріть середньої стружкою.
салат
Очистіть ріпчасту цибулю, сполосніть і наріжте кубиками.
салат
Складіть всі інгредієнти в каструлю, додайте сіль, цукор, масло і оцет, за бажанням додайте лавр. Перемішайте все і залиште на 3 години в спокої.
салат
Через деякий час ще раз перемішайте інгредієнти. Підготуйте стерильні банки.
салат
Розкладіть салат по банках, закрийте стерильними кришками і зберігайте на полиці холодильника.
салат
Смачного!

Схожі рецепти