Салат «вітамінний» на зиму
(покроковий рецепт з фото)
Готуємо сьогодні салат "вітамінний" на зиму - відмінна закуска для будь-якого застілля. Салат підійде до каш, м'яса або птиці, також такий варіант салату відмінно урізноманітнює святковий стіл.
Салат "вітамінний" на зиму відмінно підійде для будь-якого прийому їжі - він прекрасно впишеться до обіду або вечері. Зберігати такий салат потрібно в холодильнику. Сподіваюся, вам знадобиться рецепт легкого та смачного салату про запас.
- Капуста - 1 кілограм
- Морква - 200 грам
- Цибуля - 200 грам
- Масло рослинне - 80 мілілітрів
- Оцет 9% - 80 мілілітрів
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 Ст. Ложка
Підготуйте інгредієнти.
Капусту сполосніть, просушіть. Нашинкуйтекапусту соломкою.
Моркву очистіть і вимийте, натріть середньої стружкою.
Очистіть ріпчасту цибулю, сполосніть і наріжте кубиками.
Складіть всі інгредієнти в каструлю, додайте сіль, цукор, масло і оцет, за бажанням додайте лавр. Перемішайте все і залиште на 3 години в спокої.
Через деякий час ще раз перемішайте інгредієнти. Підготуйте стерильні банки.
Розкладіть салат по банках, закрийте стерильними кришками і зберігайте на полиці холодильника.
Смачного!