Вітамінний салат на зиму
(покроковий рецепт з фото)
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, Пісні страви, Рецепти сироїдіння, Рецепти для схуднення
Приготуйте на зиму смачний вітамінний салат з капусти, лука і болгарського перцю. Корисна заготівля виручить в будь-який момент!
Взимку можна отримувати вітаміни не тільки в таблетках. Засукайте влітку або восени смачний вітамінний салат на зиму, вийде чудове частування для вас і ваших гостей. Для приготування салату знадобиться білокачанна капуста, солодкий болгарський перець, бажано червоного кольору, щоб салат вийшов більш яскравим і звичайний ріпчаста цибуля.
- Капуста білокачанна - 1 кілограм
- Цибуля ріпчаста - 200 грам
- Перець болгарський - 200 грам
- Цукор - 70 грам
- Сіль - 12 грам
- Оцет 9% - 60 грам
- Масло рослинне - 70 грам
Підготуйте інгредієнти.
Нашинкуйтекапусту смужками.
Наріжте смужками солодкий перець і ріпчасту цибулю.
Перекладіть в каструлю всі овочі.
Всипте цукор і сіль.
Влийте рослинне масло.
Гасіть салат 20-25 хвилин на помірному вогні, овочі осядуть, виділять сік і стануть більш м'якими. Влийте оцет, перемішайте і тушкуйте ще 5 хвилин.
Готовий гарячий салат розкладіть по чистим простерилізованою баночках. Наповнюйте овочами і соком, який утворився.
Банки закатати кришками і дайте охолонути під ковдрою.
Вихід салату - 3 банки по 500 грам. Готовий салат зберігайте в прохолодному місці до зими. Смачного!