Рецепт Салат «вітамінний» з капустою і журавлиною фото

Салат «вітамінний» з капустою і журавлиною
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Капуста , Білокачанна капуста , Редька , Черная редька
Дієтичне харчування , Рецепти сироїдіння , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На природу , Корисний обід , Легка вечеря
Салати
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 10 хв.

Цей салат можна віднести до розряду вітамінних салатів, якими можна насолоджуватися навіть в холодну пору року. Прекрасне поєднання соковитої редьки, кисло-солодкого журавлини і капусти. Спробуйте!

Опис приготування:

Для зміцнення імунітету рекомендую їсти салат"Вітамінний" з капустою і журавлиною. Він - не тільки корисний і простий у приготуванні, але ще і бюджетний. Такий салатик найкраще їсти свіжоприготовленим. А готувати його зовсім не складно - треба лише все нарізати.

  • Капуста - 100 грам
  • Морква - 30 грам
  • Редька чорна - 30 грам
  • Журавлина свіжа - 5 грам
  • Сіль, чорний перець - За смаком
  • Масло рослинне - 2-3 Ст. Ложок
салат
1. Приготуємо необхідні овочі, спеції і масло для салату. Всі овочі вимити і очистити.
салат
2. Наріжте тонко білокачанну капусту. Вставте tareločku. Додати сіль.
салат
3. За допомогою великої терки натріть моркву. Вставте капусту. Додати сіль.
салат
4. Натріть на крупній тертці редьку. Вставте морква. Додати сіль.
салат
5. Збризніть салат олією, поперчіть за смаком, додайте ягоди журавлини. Подайте до столу свіжоприготовленим.
салат
6. Приємного апетиту і будьте здорові!

Схожі рецепти