Салат «вітамінний» з капустою і журавлиною
(покроковий рецепт з фото)
Цей салат можна віднести до розряду вітамінних салатів, якими можна насолоджуватися навіть в холодну пору року. Прекрасне поєднання соковитої редьки, кисло-солодкого журавлини і капусти. Спробуйте!
Для зміцнення імунітету рекомендую їсти салат "вітамінний" з капустою і журавлиною. Він - не тільки корисний і простий у приготуванні, але ще і бюджетний. Такий салатик найкраще їсти свіжоприготовленим. А готувати його зовсім не складно - треба лише все нарізати.
- Капуста - 100 грам
- Морква - 30 грам
- Редька чорна - 30 грам
- Журавлина свіжа - 5 грам
- Сіль, чорний перець - За смаком
- Масло рослинне - 2-3 Ст. Ложок

1. Приготуємо необхідні овочі, спеції і масло для салату. Всі овочі вимити і очистити.

2. Наріжте тонко білокачанну капусту. Вставте tareločku. Додати сіль.

3. За допомогою великої терки натріть моркву. Вставте капусту. Додати сіль.

4. Натріть на крупній тертці редьку. Вставте морква. Додати сіль.

5. Збризніть салат олією, поперчіть за смаком, додайте ягоди журавлини. Подайте до столу свіжоприготовленим.

6. Приємного апетиту і будьте здорові!