Салат із зеленим горошком і сухариками
(покроковий рецепт з фото)
Простий і смачний, ситний і поживний салат із зеленим горошком і сухариками - відмінний варіант обіду або вечері, вам точно сподобається! Спробуйте!
Замість в'яленої індички ви можете використовувати курку або ковбасні вироби. Черрі внесуть в салат соковитість і приємну кисло-солодку нотку. Заправляти такий салат можна маслом або йогуртом, не використовуйте для заправки майонез, він утяжелит салат. Подавайте салат до столу в обід або на вечерю.
- Молодий горошок - 100 грам
- В'ялена індичка - 100 грам
- Помідори черрі - 120 грам
- Кнопка - 2 скибочки
- Масло рослинне - 1-2 Ст. Ложок
- Зелень - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Батон наріжте невеликими кубиками. Прогрійте сковороду, змастіть маслом і викладіть батон. Смажте сухарики приблизно пару хвилин, до рум'яної скоринки.
В'ялену індичку можете замінити іншим м'ясом, наріжте його і розкладіть на красивою тарілці.
Черрі обполосніть і просушіть, наріжте на 2-4 часточки і додайте до індички.
Додайте в салат зелений молодий горошок.
Тепер викладіть в салат сухарики, все притрусіть злегка сіллю і меленим перцем, також можете додати для пікантності сухий часник.
Додайте в салат зелені і трохи масла. Подавати салат до столу потрібно відразу ж.
Смачного!