Салат із сирого гарбуза
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви ніколи ще не пробували сирий гарбуз, то рекомендую спробувати цей рецепт. Це легкий овочевий салат, в якому смак сирого гарбуза вдало поєднується з іншими інгредієнтами.
Нижче я розповім докладніше, як приготувати салат з сирого гарбуза. Замість шпинату можна взяти рукколу, а сушену журавлину замінити родзинками. За бажанням в салат можна додати авокадо і томати черрі. Салат виходить соковитим, трохи солодкуватим і дуже смачним. Ідеально підходить для подачі перед основною стравою.
- Шпинат - 80 грам
- Гарбуз - 150 грам
- Яблуко - 1 штука
- Sushenaya Cranberries - 2 Ст. Ложки
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
- Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
Підготуйте всі інгредієнти.
Шпинат помийте, обсушити, перекладіть в миску.
Гарбуз очистите від шкірки, видаліть насіння. Наріжте гарбуз на тонкі скибочки з допомогою Овочечистка.
Яблуко помийте, видаліть насіння, наріжте тонкими часточками.
Для заправки змішайте лимонний сік, гірчицю і оливкове масло.
Заправте салат, сіль і poperčite. Додайте сушену журавлину, перемішайте.
Салат із сирого гарбуза готовий, приємного вам апетиту!