Рецепт Котлети з сирого буряка фото

Котлети з сирого буряка
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Буряк , М'ясо , Овочі , Фарш
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

А ви пробували рожеві котлети? Я їх коли вперше у подруги в гостях побачила, дуже здивувалася, але все ж таки зважилася попобовать - і не пошкодувала! Розповім і вам, як приготувати котлети з сирого буряка!

Опис приготування:

Перед вами класичний рецепт котлет з сирого буряка родом з північної Швеції. Там дуже поширені рибні страви, але є також і інші. Наприклад, такі ось котлети подруга побачила в одному ресторані, коли була там у відрядженні, а потім пригостила мене. Мені ж настільки сподобалося, що я тепер і вам розповім! трохи солодкуваті, соковиті і ситні котлетки виходять!

  • Фарш - 700 грам
  • Буряк - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Яйце - 1 штука
  • Хліб білий - 2-3 скибочок
  • Спеції - За смаком
  • Молоко - 0.5 склянки (щоб замочити хліб)
котлети з сирого буряка - фото крок 1
1. Спочатку розморозимо фарш. Хліб (без корок) замочимо в молоці. Потім змішаємо фарш з яйцем і спеціями, додамо терту сирий буряк, подрібнену цибулю, і тільки потім хліб (разом із залишками молока). Перемішаємо ретельно.
котлети з сирого буряка - фото крок 2
2. Тепер ліпимо вологими руками ось такі котлетки. Обсмажити кожну на рослинному маслі з усіх боків. До готовності (до румяности).
котлети з сирого буряка - фото крок 3
3. Ось, власне, і все! Смачного!

Схожі рецепти