Котлети з сирого буряка
(покроковий рецепт з фото)
А ви пробували рожеві котлети? Я їх коли вперше у подруги в гостях побачила, дуже здивувалася, але все ж таки зважилася попобовать - і не пошкодувала! Розповім і вам, як приготувати котлети з сирого буряка!
Перед вами класичний рецепт котлет з сирого буряка родом з північної Швеції. Там дуже поширені рибні страви, але є також і інші. Наприклад, такі ось котлети подруга побачила в одному ресторані, коли була там у відрядженні, а потім пригостила мене. Мені ж настільки сподобалося, що я тепер і вам розповім! трохи солодкуваті, соковиті і ситні котлетки виходять!
- Фарш - 700 грам
- Буряк - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Яйце - 1 штука
- Хліб білий - 2-3 скибочок
- Спеції - За смаком
- Молоко - 0.5 склянки (щоб замочити хліб)
1. Спочатку розморозимо фарш. Хліб (без корок) замочимо в молоці. Потім змішаємо фарш з яйцем і спеціями, додамо терту сирий буряк, подрібнену цибулю, і тільки потім хліб (разом із залишками молока). Перемішаємо ретельно.
2. Тепер ліпимо вологими руками ось такі котлетки. Обсмажити кожну на рослинному маслі з усіх боків. До готовності (до румяности).
3. Ось, власне, і все! Смачного!