Салат з буряка, гарбуза і авокадо
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся рецептом яскравого салату з овочів. Запечені зі спеціями скибочки гарбуза і буряка поєднуються з вершковим авокадо і зеленню. Виходить смачно і оригінально.
Нижче я розповім докладніше, як приготувати салат з буряка, гарбуза і авокадо. Паростки гороху можна замінити будь-який інший зеленню, наприклад, шпинатом. За бажанням в салат можна додати кедрові горіхи. Подавайте салат ще теплим і насолоджуйтеся його смаком!
- Буряк - 1 штука
- Авокадо - 1 штука
- Гарбуз - 200-250 грам
- Паростки гороху - За смаком
- Оливкова олія - За смаком
- Сіль - За смаком
- Чорний перець - За смаком
- Часниковий порошок - За смаком
- Італійські трави - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Гарбуз очистите від шкірки, потім наріжте на скибочки середнього розміру. Додайте оливкову олію, спеції і сіль.
Аналогічно поступите з буряком.
Викладіть гарбуз і буряк на деко. Запікайте овочі 30 хвилин при температурі 200 градусів.
Авокадо очистіть від шкірки, наріжте на скибочки середнього розміру. Додайте паростки гороху, збризніть лимонним соком. Потім додайте запечені овочі.
Салат з буряка, гарбуза і авокадо готовий, смачного!