Салат з буряка з авокадо
(покроковий рецепт з фото)
Апетитний салат з буряка з авокадо сподобається багатьом, особливо тим, хто дотримується правильного харчування і намагається віддавати перевагу здоровій їжі.
Буряк для салату будемо запікати, при бажанні її можна просто відварити. Авокадо вибираємо стиглий, він повинен бути м'яким і приємного зеленого кольору. Крім іншого додамо трохи бринзи, шпинат, пікантну нотку салату задамо волоськими горіхами. Для заправки використовувати будемо рослинне масло. Смачний і корисний салат припаде саме на обід або вечерю.
- Буряк - 200 грам
- Авокадо - 150 грам
- Бринза - 60 грам
- Шпинат - 20 грам
- Грецькі горіхи - 40 грам
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
Буряк вимийте і просушіть, після оберніть фольгою і запечіть кілька годин, або ж відваріть буряк до готовності - також 1-1, 5 годину.
Sveklu круто, очистіть, наріжте буряк невеликими кубиками, викладіть на тарілку.
Авокадо очистіть і наріжте кубиками або часточками. Додайте авокадо в салат.
Шпинат сполосніть і просушіть, порвіть руками і додайте в салат. Бринзу також поламайте невеликими шматочками і додайте в салат.
Додайте в салат волоські горіхи, трохи масла, сіль і мелений перець. Перемішайте все і подавайте до столу.
Приємного вам апетиту!