Рецепт Новорічний салат з буряка фото

Новорічний салат з буряка
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Буряк , Овочі , Спаржа
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл , Святковий обід
Салати
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Пропоную приготувати на новорічний стіл новий незвичайний салат з буряка і спаржі. Він - свіжий, яскравий, має цікавий смак. До того ж, корисний і недорогий. На його приготування піде півгодини.

Опис приготування:

Тим, хто шукає незвичайні страви на святковий стіл, рекомендую приготувати новорічний салат з буряка. Що стосується соусу, то можете використовувати готовий соус на основі апельсинового соку і гірчиці.

Як приготувати новорічний салат з буряка?

1. Буряк очистіть, наріжте невеликими шматочками, викладіть в застелений пергаментом деко. Збризніть оливковим маслом (дві столові ложки). Випікайте 25 хвилин в розігрітій до 160 градусів духовці.

2. Поки буряк випікається, на пару або у воді відваріть спаржу до готовності.

3. У мисочці змішайте сік апельсина, гірчицю і масло, що залишилося. Додайте пера і добре перемішайте.

4. Охолодити sveklu і спаржа.

5. У Блюда ялинкою по краях викладіть спаржу, по центру викладіть буряк.

6. Покришите на салат сир.

7. Полийте салат соусом і присипте горішками.

Новорічний салат з буряка готовий!

Смачного!


  • Масло оливкове - 5-7 Ст. Ложок
  • Буряк - 6-7 штук (середнього розміру)
  • Sparzha - 200 грам
  • Сир фета - 200 грам
  • Кедрові горішки - 2-4 Ст. Ложок
  • Апельсин - 1 штука
  • Дижонская гірчиця - 1 Ст. Ложка
  • Перець чорний мелений - - За смаком
Тим, хто шукає незвичайні страви на святковий стіл, рекомендую приготувати новорічний салат з буряка. Що стосується соусу, то можете використовувати готовий соус на основі апельсинового соку і гірчиці.

Як приготувати новорічний салат з буряка?

1. Буряк очистіть, наріжте невеликими шматочками, викладіть в застелений пергаментом деко. Збризніть оливковим маслом (дві столові ложки). Випікайте 25 хвилин в розігрітій до 160 градусів духовці.

2. Поки буряк випікається, на пару або у воді відваріть спаржу до готовності.

3. У мисочці змішайте сік апельсина, гірчицю і масло, що залишилося. Додайте пера і добре перемішайте.

4. Охолодити sveklu і спаржа.

5. У Блюда ялинкою по краях викладіть спаржу, по центру викладіть буряк.

6. Покришите на салат сир.

7. Полийте салат соусом і присипте горішками.

Новорічний салат з буряка готовий!

Смачного!

Схожі рецепти