Новорічний овочевий салат
(покроковий рецепт з фото)
Я дуже люблю на новорічному столі бачити, щось свіже і легке. Тому цей овочевий салат я готую на Новий рік постійно. Він складається з дуже смачних і корисних продуктів. Спробуйте приготувати!
Зазвичай прийнято вважати новорічним стравою щось дуже важке і майонезну, прикладом цього є олів'є, шуба та інші споконвічно новорічні страви. Я вважаю, що на новорічному столі зазвичай і так занадто багато важких страв і непогано було б урізноманітнити новорічний стіл чимось легким і свіжим, мій салатик для цього підходить просто ідеально. Він дуже смачний і має невеликою кількістю калорій, але неповторним смаком. Тому уважно вивчіть, як приготувати новорічний овочевий салат за моїм рецептом. Адже такий салатик прекрасний і в звичайні, буденні дні. Смачного!
- Червоний буряк - 4 штуки
- Картопля - 500 грам
- Біла буряк - 4 штуки
- Шалот - 4 штуки
- koriandr - 1 пучок (соус)
- Імбир - 2 Ст. Ложки (соус)
- Олія - п За смаком (соус)
- Часник - 2 зубчики (соус)
- Мідь - 2 Ст. Ложки (соус)
- Сік лимона - 2 Ст. Ложки (соус)
- Вода - 2/4 склянки (соус)
- Кмин - 1/2 чайних ложки (соус)
Розігрійте духовку до 220 градусів,
На один деко викладіть порізану шматочками білу буряк, цибулю-шалот і картопля. Полийте оливковою олією. Посипте сіллю і перцем. На інший деко викладіть червоний буряк. Полийте ще раз оливковою олією, сіль і poperčite. Поставте в духовку на 40 хвилин.
На один деко викладіть порізану шматочками білу буряк, цибулю-шалот і картопля. Полийте оливковою олією. Посипте сіллю і перцем. На інший деко викладіть червоний буряк. Полийте ще раз оливковою олією, сіль і poperčite. Поставте в духовку на 40 хвилин.
Очистіть насіння гарбуза, викладіть їх на деко. До гарбузовим насінням додайте вівсяні пластівці. Туди ж покладіть рубаний мигдаль. Полийте невеликою кількістю оливкової олії і перемішайте. Потім посипте сіллю і спеціями і знову перемішайте. Розподіліть масу якомога тонше по листу. Поставте в духовку, розігріту до 180 градусів, з 5-10 хвилин.
Змішайте в салатнику запечені овочі, насіння гарбуза, мигдаль, вівсяні пластівці додайте подрібнену рукколу. Ретельно перемішайте всі у великій тарілці. Приготуйте соус. Для цього змішайте всі інгредієнти для соусу в блендері і подрібніть до стану смузі. Додайте сіль і перець і ретельно перемішайте. Заправте салат соусом. Перемішайте ще раз.