Новорічний салат «прихід»
(покроковий рецепт з фото)
Новорічний салат" прихід" готується з простих продуктів, дослівно воно означає "наступ" . Прикрасьте святково салат і можна чекати Новий рік! Я бачила і їла відмінно прикрашені шедеври "адвента"!
Новорічний салат "адвент" можна зробити з будь-якими продуктами, можна навіть знамениту оселедець під шубою прикрасити по-новаторськи. Якщо будете вставляти свічки в салат, заздалегідь подбайте про харчовій плівці, щоб обернути свічки внизу. Салат робіть напередодні, щоб він просочився, а прикрашати можна перед подачею на стіл. Шинку ріжте дрібно, та й весь соус можна подрібнити на блендері, так отримаєте однорідну масу зі смаком шинки. Успіхів і приємного апетиту!
- Картопля - 3 штуки
- Брокколі - 500 грам
- Морква - 2 штуки
- Яйце - 2 штуки (по бажанню)
- Мариновані огірки - 2 штуки (соус)
- Шинка - 200 грам (соус)
- Цибуля - 1/2 штуки (соус)
- Шматочок сиру - 4 штуки (прикраса)
- Тертий білок - 2-3 штук (прикраса)
- Зерна граната - За смаком (прикраса)
- Кріп - За смаком (прикраса)
- Червоний перець - За смаком (прикраса)
- Майонез - 350-400 грам
Шинку наріжте соломкою.
Цибуля і огірки подрібнити, додати шинку і майонез зі спеціями. Це буде наш соус.
Брокколі розібрати на суцвіття і варити п'ять хвилин.
Овочі та яйця відварити до готовності.
Картопля, морква і яйця натираємо на крупній тертці.
На овальному блюді викладаємо шари овочів і прошаровуються кожен шар соусом з шинкою.
Обов'язково залиште місце для свічок, якщо будете використовувати їх в оздобленні салату.
Прикрасьте салат святково!