Салат з гарбуза швидко і смачно
(покроковий рецепт з фото)
Тим, хто любить прості, корисні, красиві і апетитні салатики, пропоную цей рецепт. Тут ви дізнаєтеся, як приготувати салат з гарбуза швидко і смачно. Основа салату - гарбуз і квасоля.
Якщо хочете зробити цей оригінальний салатик більш ситним, то додайте до нього білого сиру. Це може бути козячий сир, а також фета або бринза. Непогано може підійти і будь-який сир твердих сортів або навіть сир. Я розповім базовий рецепт, а ви варіюйте його на свій розсуд.
- Квасоля біла консервована - 1 штука (банку, близько 200 г)
- Гарбуз очищена - 0, 5 кілограма (м'якоть)
- Рукола - 100 грам
- Listyya koriandra - 1 пучок
- Насіння соняшнику - 1 Ст. Ложка
- Лимонний сік - 2 Ст. Ложки
- Цибуля зелена - 1 пучок (кілька пір'я)
- Цедра лимону - 1 Чайна ложка(tertaya)
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 0, 5 чайних ложки
1
Відкрийте банку квасолі і відкиньте боби на друшляк, промийте і дайте їм стекти.
2
Увімкніть духовку на 200 градусів. М'якоть гарбуза поріжте на невеликі кубики (зі стороною близько 2 см). Викладіть гарбуз одним шаром на деко, встелений пергаментом.
3
Випікайте гарбуз в духовці 25 хвилин. Потім у великій мисці змішайте рукколу і листя коріандру, додайте туди квасолю і остигнула гарбуз.
4
Надішліть в миску цедру лимона, подрібнену зелену цибулю, насіння. Змішайте масло, цукор і лимонний сік. Дайте цукру розчинитися і заправте салат.