Салат з гарбуза і моркви
(покроковий рецепт з фото)
Здоровий і корисний, цей легкий салат сподобається всім любителям сироїдіння і правильного харчування. Гарбуз і моркву багаті вітамінами і, до того ж, дієтично.
Салати з гарбуза гарні з багатьма інгредієнтами: яблуком, апельсинами, морквиною, буряком. Мені завжди подобалося поєднання морквини і гарбуза. Але, якщо ці овочі попадаються особливо солодкими, тоді, щоб з бігти нудотності, можна додати трохи редьки, наприклад. Виходить досить пікантно. Також для приготування салату з гарбуза і моркви нам буде потрібно нежирна сметана (або оливкова олія) і жменю ягід на ваш смак.
- Редька - 1 штука
- Морква - 1-2 штук
- Гарбуз - 300 грам
- Крем - За смаком
- Брусниця - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти. Морквину чистий, редьку теж. У гарбуза видаліть все насіння. До речі, якщо насіння цілі і смачні, можете їх почистити, поколоти і потім додати в готовий салат готовий ягоди.
Потім в блюдо або в миску натріть все овочі (на крупній тертці).
Перемішайте натерті моркву, гарбуз і редьку, заправте салат. Я для заправки змішую зі спеціями (сіль, перець, розмарин) сметану або оливкове масло, тут вже кому як більше подобається.
Перед подачею готовий салат з гарбуза і моркви прикрасьте брусницею або гарбузовим насінням. Смачного!
Перед подачею готовий салат з гарбуза і моркви прикрасьте брусницею або гарбузовим насінням. Смачного!