Салат із щавлю і персиків
(покроковий рецепт з фото)
Люблю відкривати для себе оригінальні і некласичні поєднання продуктів, які виявляються дуже вдалими. Салат із щавлю і персиків - це саме таке вдале і несподіване поєднання.
Поєднання злегка кислуватою зелені, солоноватого сиру і солодких персиків виявилося куди більш гармонійним, ніж це можна було собі уявити Дійсно, салат з щавлю і персиків, незважаючи на якусь безглуздість в назві, вийшов дуже смачним і вдалим. Не скажу, що він міцно увійшов до списку моїх фірязиках страв, але інформацію про такий оригінальному поєднанні на вус намотати варто
- Щавель - 10 грам
- Персик - 50 грам
- Сир фета - 50 грам
- Мед - 1 Чайна ложка
- Бальзамічний оцет - 1 Чайна ложка
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Перець - 1 щіпка
Це наші інгредієнти.
Персик моєму, видаляємо з нього кісточку і нарізаємо на дольки (як на фото).
Обсмажуємо часточки персика на сухій сковороді, приблизно по 30 секунд з кожної сторони. Якщо сковорода погана і боїтеся, що пригорить - капніть трохи олії.
На тарілку сервіровки викладаємо миті і сухе листя щавлю, зверху на них - обсмажені часточки персика.
Кришимо зверху сир фета, солимо, перчимо і заправляємо сумішшю меду, бальзамика і оливкового масла. Готово!