Салат із щавлю з яйцем
(покроковий рецепт з фото)
Дуже простий, смачний і корисний салат із щавлю з яйцем. Традиційно він готується з двох інгредієнтів, але салат можна урізноманітнити зеленню (базиліком, петрушкою, зеленою цибулею і т. Д.).
Це салат на швидку руку, особливо якщо у вас є вже готове варене яйце. Для цього салату також ідеально підійдуть і перепелині яйця (вони і в презентації виглядають трохи краще). Дивіться, як приготувати салат з щавлю з яйцем, майонезом і зернистою гірчицею.
- Щавель - 14-20 штук (листочки)
- Яйце - 2 штуки
- Zernistaya гірчиця - За смаком
- Майонез - За смаком
- Зелень - За смаком
1. Для цього салату нам потрібно відварити одне яйце круто і одне яйце некруто. Тим часом моєму ретельно щавель і нарізаємо його. Безумовно, найкраще брати свіжий щавель, оскільки заморожений буде занадто м'яким і для салату не підійде.
2. Нарізаємо яйце круто дрібними кубиками і відправляємо до щавлю. Яйце некруто залишаємо для фінальної презентації.
3. Додаємо зернисту гірчицю і майонез за смаком і можна додати зелень. Добре зі щавлем і яйцем буде поєднуватися зелений лук і петрушка. Перемішуємо салат і солимо за смаком.
4. Перед подачею зверху на салат викладаємо половинку яйця всмятку. Смачного! Наш салат із щавлю з яйцем готовий!