Салат «Hallov»
(покроковий рецепт з фото)
Я не знаю точно, звідки така назва у цього листкового салату, але то, що він дуже смачний, стверджую з усією відповідальністю. Він всесезонний, готувати можна в будь-який час року.
Приготувати салат "манон" дуже просто, особливо, якщо заздалегідь відварити все інгредієнти. Більш докладно про те, як приготувати цей салат зазначено в покроковий інструкції до рецептом.
- Філе курячої грудки - 300 грам
- Сир - 100 грам (твердих сортів)
- Яйця - 2 штуки
- Буряк - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Картопля - 2 штуки
- Огірки - 2 штуки (солоні або мариновані)
- Цибуля салатна - 1 штука (одна маленька цибулина або половина великий )
- Майонез - 150 грам
- Зелень - 15 грам (для прикраси)
Відваріть заздалегідь курячу грудку, яйця, морква, буряк і картопля. Можна ось так, в одній каструлі, буряк і морква відварюють в пакетах.
Зробіть спочатку всю нарізку, огірки - дрібним кубиком.
Моркву натріть на тертці або порізати кубиком.
Буряк натріть на тертці.
Натріть на тертці яйця.
Нанесіть сіточку з майонезу, щоб не переборщити з майонезом, перекладіть його в кулінарний мішок з маленьким отвором.
Наступний шар - огірки, майонез.
Далі шар - яйця, майонез, морква, майонез.
Прикрасьте салат зеленню, можна викласти квітка з порізаного на смужки болгарського перцю. Дайте салату настоятися 1-2 години і можна подавати до столу. Салат вийшов ошатним і гармонійним за смаком, підійде і для буденного або для святкового столу.