Рецепт Салат «Hallov» фото

Салат «Hallov»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Болгарська кухня
Птах, Курка
Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, Пісні страви, Рецепти сироїдіння
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Салати

Я не знаю точно, звідки така назва у цього листкового салату, але то, що він дуже смачний, стверджую з усією відповідальністю. Він всесезонний, готувати можна в будь-який час року.

Приготувати салат "манон" дуже просто, особливо, якщо заздалегідь відварити все інгредієнти. Більш докладно про те, як приготувати цей салат зазначено в покроковий інструкції до рецептом.

  • Філе курячої грудки - 300 грам
  • Сир - 100 грам (твердих сортів)
  • Яйця - 2 штуки
  • Буряк - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Картопля - 2 штуки
  • Огірки - 2 штуки (солоні або мариновані)
  • Цибуля салатна - 1 штука (одна маленька цибулина або половина великий )
  • Майонез - 150 грам
  • Зелень - 15 грам (для прикраси)
латук
Відваріть заздалегідь курячу грудку, яйця, морква, буряк і картопля. Можна ось так, в одній каструлі, буряк і морква відварюють в пакетах.
латук
Зробіть спочатку всю нарізку, огірки - дрібним кубиком.
латук
Моркву натріть на тертці або порізати кубиком.
латук
Буряк натріть на тертці.
латук
Натріть на тертці яйця.
латук
Нанесіть сіточку з майонезу, щоб не переборщити з майонезом, перекладіть його в кулінарний мішок з маленьким отвором.
латук
Наступний шар - огірки, майонез.
латук
Далі шар - яйця, майонез, морква, майонез.
латук
Прикрасьте салат зеленню, можна викласти квітка з порізаного на смужки болгарського перцю. Дайте салату настоятися 1-2 години і можна подавати до столу. Салат вийшов ошатним і гармонійним за смаком, підійде і для буденного або для святкового столу.

Схожі рецепти