Салат «грецький» з креветками
(покроковий рецепт з фото)
Продовжуючи експерименти з класичними рецептами, представляю вашій увазі нескладний, корисний і дуже апетитний варіант, як приготувати салат "грецький" з креветками. Хочете спробувати?
Хочу сказати відразу, що креветки можуть бути вареними або смаженими (на сковороді або грилі). Заправка трохи цікавіша, ніж в класичному варіанті з медом і гірчицею. Сподіваюся, що цей рецепт вам припаде до душі.
- Салат "романо" - 1 штука
- Помідор - 1-2 штук
- Огірок - 1 штука
- Червона цибуля - 1/2 штуки
- Фета - 50 грам
- Маслини - 6 штук
- Креветки - 10 штук
- Орегано - 1 Чайна ложка
- Червоний винний оцет - 2 чайних ложки
- Мед - 1/2 чайних ложки
- Гірчичний - 1/4 чайних ложки
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль і перець - За смаком
1
Креветки вимийте, обсушити, посоліть і поперчіть за смаком, обсмажте на сковороді з маслом або на грилі до готовності.
2
Овочі вимийте, наріжте і викладіть в глибокий салатник.
3
Для приготування заправки з'єднайте масло, оцет, мідь, гірчицю, сіль і перець.
4
Викладіть в салатник маслини, додайте сир.
5
Полийте заправкою, акуратно перемішайте. Зверху викладіть креветки і подавайте салат до столу.
Смачного!
Смачного!