Рецепт Салат до запеченої качці фото

Салат до запеченої качці
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Узбецька кухня
Овочі , Баклажан
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Салати
Кількість порцій: 2
Час приготування: 10 хв.

Смачний і оригінальний салат до запеченої качці. Смак трохи незвичний для більшості, але вони, хто любить знаходити для себе нові смаки, оцінять його.

Опис приготування:

Смачну запечену качку найкраще подавати з легким салатом. У Європі до складу салатів до качці додають грушу, виноград, апельсини, грейпфрути та навіть полуницю. Для нас таке поєднання виглядає дивним, але це смачно, повірте. Я пропоную вам приготувати до качці салат з мандаринами. Зробити такий салат дуже легко, готується він буквально 10 хвилин. Рецепт приготування салату до запеченої качці перед вами, готуємо і пробуємо:)

  • Рукола - 150 грам
  • Мандарини - 2 штуки
  • Оливкова олія - 5 Ст. Ложок
  • Бальзамічний оцет - 1 Ст. Ложка
  • Гірчичний - 1 Чайна ложка
салат до запеченої качці - фото крок 1
Ретельно моєму рукколу, потім підсушують. Великі листя рвемо руками.
салат до запеченої качці - фото крок 2
Готуємо заправку. Змішуємо до однорідної маси оливкова олія, оцет і гірчицю, сік одного мандарина.
салат до запеченої качці - фото крок 3
У миску з заправкою викладаємо листя руколи і акуратно перемішуємо, щоб все листочки покрилися заправкою. Розкладаємо салат на тарілки, додаємо часточки залишився мандарина і викладаємо шматочок запеченої качки. Поливаємо качку заправкою, що залишилася від салату.

Схожі рецепти