Салат до запеченої качці
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2
Час приготування: 10 хв.
Смачний і оригінальний салат до запеченої качці. Смак трохи незвичний для більшості, але вони, хто любить знаходити для себе нові смаки, оцінять його.
Опис приготування:
Смачну запечену качку найкраще подавати з легким салатом. У Європі до складу салатів до качці додають грушу, виноград, апельсини, грейпфрути та навіть полуницю. Для нас таке поєднання виглядає дивним, але це смачно, повірте. Я пропоную вам приготувати до качці салат з мандаринами. Зробити такий салат дуже легко, готується він буквально 10 хвилин. Рецепт приготування салату до запеченої качці перед вами, готуємо і пробуємо:)
- Рукола - 150 грам
- Мандарини - 2 штуки
- Оливкова олія - 5 Ст. Ложок
- Бальзамічний оцет - 1 Ст. Ложка
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
Ретельно моєму рукколу, потім підсушують. Великі листя рвемо руками.
Готуємо заправку. Змішуємо до однорідної маси оливкова олія, оцет і гірчицю, сік одного мандарина.
У миску з заправкою викладаємо листя руколи і акуратно перемішуємо, щоб все листочки покрилися заправкою. Розкладаємо салат на тарілки, додаємо часточки залишився мандарина і викладаємо шматочок запеченої качки. Поливаємо качку заправкою, що залишилася від салату.