Салат до ледачим голубців
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 8
Час приготування: 1 г. 30 хв.
Холодні картопляні салати дуже популярні і в німецькій кухні. Цей салат буде дуже хороший як гарнір для будь-якого м'ясної страви. Рекомендую!
Опис приготування:
Прекрасний і простий рецепт салату до ледачим голубців. Завдяки своїй незвичайній заправці, у нього виходить цікавий, насичений аромат, який також допоможе розкрити смак вашого основного блюда. Цей салат буде не тільки чудовим гарніром до будь-якого м'ясної страви, але і сам по собі стане прекрасним доповненням до обіду або вечері, а також вилазки на природу. Пробуйте, не пошкодуєте.
- Картопля - 1 кілограм (невеликий салатного сорту)
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Маслини - 100 грам (без кісточок)
- Часник - 2 зубчики
- Петрушка - 1 пучок
- Оцет - 50 мілілітрів (винний)
- Оливкова олія - 8 Ст. Ложок
- Сіль, перець, цукор - За смаком
Картоплю відварюємо в мундирі, охолоджуємо, очищаємо і нарізаємо товстими кружечками.
Дрібно нарізаємо цибулю і петрушку. Змішуємо масло, оцет, роздавлений часник, сіль, цукор і перець для маринаду.
До порізану картоплю викладаємо маслини цілком, цибуля, петрушку і заправляємо маринадом. Даємо настоятися 1 час.
Смачного:)
Смачного:)