Салат до голубців
(покроковий рецепт з фото)
У приготуванні цього салату зможуть взяти участь всі, хто буде за столом. Господині знадобиться лише підготувати інгредієнти.
Опис приготування:
Голубці - цілком самостійне блюдо, зазвичай їх подають з соусом. Але, якщо ви запросили на голубці велику компанію, то цілком природно подати до них салат. І тут господині зазвичай губляться - що ж приготувати. А вихід є і він дуже простий. Саме цей рецепт приготування салату до голубців допоможе вам гідно вийти з цієї ситуації. Вам всього лише необхідно підготувати інгредієнти для салату, а кожен з гостей зможе сформувати собі салат самостійно.
1. Моєму перець, редис, огірки, стебла селери і помідори.
2. Перец чистим, з редису та огірків зрізаємо кінчики, огірок можна почистити, у помідорів вирізаємо плодоніжки.
3. Нарізаємо овочі так, як вам подобається. Краще все різати однаковою соломкою.
4. Викладаємо красиво підготовлені овочі і буряк з морквою на блюдо. У центрі викладаємо сметану або майонез. Можна до салату окремо подати оливкова олія, сіль і перець.
Ось і все готово. Я думаю, що всі будуть задоволені.
Крім такого свіжого овочевого салату, до голубців можна подати салат з вареної картоплі, що актуально, коли сезон овочів закінчується. Готується він просто. Відваріть картоплю, остудіть. Зробіть заправку з оливкової олії, подрібненої свіжої зелені, додайте трохи лимонного соку і грубозернисту гірчицю. Заправте салат і подавайте до голубців.
Смачного!
- Буряк маринований - 150 грам
- Морква корейська - 150 грам
- Селера - 150 грам
- Перець болгарський - 1 штука
- Редис - 150 грам
- Помідор - 2 штуки
- Огірок - 2 штуки
- Сметана або майонез - 150 грам
1. Моєму перець, редис, огірки, стебла селери і помідори.
2. Перец чистим, з редису та огірків зрізаємо кінчики, огірок можна почистити, у помідорів вирізаємо плодоніжки.
3. Нарізаємо овочі так, як вам подобається. Краще все різати однаковою соломкою.
4. Викладаємо красиво підготовлені овочі і буряк з морквою на блюдо. У центрі викладаємо сметану або майонез. Можна до салату окремо подати оливкова олія, сіль і перець.
Ось і все готово. Я думаю, що всі будуть задоволені.
Крім такого свіжого овочевого салату, до голубців можна подати салат з вареної картоплі, що актуально, коли сезон овочів закінчується. Готується він просто. Відваріть картоплю, остудіть. Зробіть заправку з оливкової олії, подрібненої свіжої зелені, додайте трохи лимонного соку і грубозернисту гірчицю. Заправте салат і подавайте до голубців.
Смачного!