Салат до баранини
(покроковий рецепт з фото)
На нашому сайті вже є безліч страв з баранини, а ось з чим м'ясо подавати - зазвичай замовчують. Так що розповім, як приготувати гарнір - салат до баранини, оригінальний і смачний! думаю, згодиться!
Звичайно ж, у всіх свої смаки, але от особисто мені завжди було приємніше готувати м'ясо в вершковому маринаді, або в сметанному, на худий кінець. Але ось з бараниною таке чомусь не спрацьовує - не смачно виходить, і все тут. Але цей салат до баранини в домашніх умовах дозволяє до м'яса внести ті самі, мої улюблені ніжні нотки. Так що я цей рецепт приготування салату до баранини полюбила відразу ж! Спробуйте, дуже смачно вийде!
- Огірок - 1 штука (або 2 маленьких)
- Йогурт несолодкий - 3 Ст. Ложки (або жирна сметана, або густі вершки)
- Струшуючи sushenaya - 1 Чайна ложка
- Часник сушений - 0.5 чайних ложки
- Сіль - За смаком
1. Отже, огірок моєму, обсушуємо. Трьом на тертці для корейської моркви. Або просто дрібно ріжемо. Трохи віджимаємо руками.
2. Тепер помістимо огірок в соусницю, додамо спеції, сіль і йогурт. Перемішаємо.
3. Обов'язково салат перед подачею охолодіть, і при подачі збризніть поверх оливковою олією. Смачного!