Рецепт Салат «Чорна курка» фото

Салат «Чорна курка»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На святковий стіл
Салати
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 35 хв.

Хочу з вами поділитися оригінальним, але все ж доступним і простим рецептом салату"Чорна курка" . Виходить досить незвичайний, але дуже смачний, соковитий і ситний салатик. Рекомендую спробувати!

Опис приготування:

Цей простий рецепт салату"Чорна курка" для мене свого часу став справжнім кулінарним відкриттям! Адже мало хто сам по собі придумає поєднувати курку і морепродукти"в одному флаконі" ! А вже тим більше, якщо в салат додаються ще й"десертні" інгредієнти - апельсин і чорнослив. Але ви просто його спробуйте - смак приголомшливий!

  • Куряче філе відварне - 200 грам
  • Апельсин - 1 штука
  • Чорнослив - 14 штук
  • М'ясо криля - 1 штука(1 маленька баночка, але можна замінити крабовими паличками)
  • Листя салату - 3 штуки
  • Горіхи волоські - 100 грам
  • Майонез - За смаком
салат
1. Підготуємо інгредієнти. Апельсин очищаємо від шкірки, насіння і білих волокон. Чорнослив заливаємо окропом, а коли розпариться, измельчим. Курку ріжемо кубиками.
салат
2. На дно креманок викладаємо листи салату. Далі - куряче м'ясо і шар майонезу, а потім подрібнені горіхи, апельсин, чорнослив.
салат
3. Останній крок - м'ясо криля (відцідити його попередньо від рідини) і трохи майонезу. Прикрашаємо і можна подавати!

Схожі рецепти