Салат «Chafan»
(покроковий рецепт з фото)
Салат «Чафан» відноситься до сибірської кухні і не має чітко встановленого набору інгредієнтів. Головна особливість його в способі подачі, а не в складі. Сьогодні я запропоную вам один варіант приготування.
Прикрасьте салат дрібно рубаною зеленню і подавайте захопленим гостям. Впевнена, такий салат стане прикрасою будь-якого святкового столу!
Класичними і обов'язковими інгредієнтами салату «Чафан» є обсмажене з цибулею м'ясо, морква, буряк і картопля. Уже з цих продуктів вийде повноцінний і дуже смачний салат, але також можна додавати консервовану кукурудзу або горошок, маринована цибуля, болгарський перець і навіть гриби. Особливість салату в тому, що інгредієнти не перемішуються, і кожен з гостей може накладати собі в тарілку то, що йому більше подобається. Окремо в піалі подається соус - майонез або сметанний соус з часником і зеленню. Сьогодні я ділюся з вами рецептом, як приготувати салат «Чафан» з консервованим горошком.
- Свинина - 200 грам
- Морква по-корейськи - 120 штук
- Буряк - 1 штука
- Цибулина - 1 штука
- Сіль і перець - - За смаком
- Картопля - 2-3 штук
- Горошок консервований - 200 грам
- Зелень - 1 пучок
- Майонез - - За смаком