Рецепт Салат «Chafan» фото

Салат «Chafan»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Свинина , Бобові , Горох , Консервований горошок
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Салати
Кількість порцій: 4
Час приготування: 50 хв.

Салат «Чафан» відноситься до сибірської кухні і не має чітко встановленого набору інгредієнтів. Головна особливість його в способі подачі, а не в складі. Сьогодні я запропоную вам один варіант приготування.

Опис приготування:

Прикрасьте салат дрібно рубаною зеленню і подавайте захопленим гостям. Впевнена, такий салат стане прикрасою будь-якого святкового столу!

Класичними і обов'язковими інгредієнтами салату «Чафан» є обсмажене з цибулею м'ясо, морква, буряк і картопля. Уже з цих продуктів вийде повноцінний і дуже смачний салат, але також можна додавати консервовану кукурудзу або горошок, маринована цибуля, болгарський перець і навіть гриби. Особливість салату в тому, що інгредієнти не перемішуються, і кожен з гостей може накладати собі в тарілку то, що йому більше подобається. Окремо в піалі подається соус - майонез або сметанний соус з часником і зеленню. Сьогодні я ділюся з вами рецептом, як приготувати салат «Чафан» з консервованим горошком.

  • Свинина - 200 грам
  • Морква по-корейськи - 120 штук
  • Буряк - 1 штука
  • Цибулина - 1 штука
  • Сіль і перець - - За смаком
  • Картопля - 2-3 штук
  • Горошок консервований - 200 грам
  • Зелень - 1 пучок
  • Майонез - - За смаком
латук & Quot; Cafan
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Буряк заздалегідь відваріть в шкірці до готовності і очистіть, морквину по-корейськи можете купити готову, а можете зробити самостійно. Тут на сайті є багато рецептів, як це правильно зробити.
латук & Quot; Cafan
М'ясо (я його попередньо трохи підморозило, щоб легше було різати) поріжте соломкою.
латук & Quot; Cafan
Цибулину поріжте півкільцями.
латук & Quot; Cafan
Обсмажте м'ясо разом з цибулею до готовності.
латук & Quot; Cafan
Картопля натріть на тертці для корейської моркви або просто на дрібній тертці.
латук & Quot; Cafan
Обсмажте картопляну соломку в соняшниковій олії до золотистого кольору, не забудьте злегка присолити.
латук & Quot; Cafan
Попередньо відварену буряк натріть на дрібній тертці. Можна змішати її з подрібненими горіхами.
латук & Quot; Cafan
Починайте викладати салат. В середину плоскої тарілки покладіть обсмажене м'ясо, потім викладайте по колу корейську моркву, горошок, буряк і картопля. Зверху можна змастити майонезом, але мені більше подобається подавати майонез окремо.

Схожі рецепти