Салат «Цезар» з яловичиною
(покроковий рецепт з фото)
Ще один нескладний, апетитний і смачний варіант знаменитого салату хочу запропонувати вашій увазі. М'ясо, на мій погляд, підходить сюди не гірше курочки, так що раджу обов'язково спробувати!
Розповім, як приготувати салат "цезар" з яловичиною. Процес дійсно дуже простий, так що рецепт можна сміливо назвати варіантом на швидку руку. Що стосується заправки, то тут ви можете вибрати ту, яка вам більше до душі, - на жовтках і анчоусами, майонезі і т. d. В даному випадку це готовий соус для "цезаря" з магазину.
- Листя салату - 1 пучок
- Яловичина - 400 грам
- Помідори черрі - 9-10 штук
- Хліб - 3 скибочки
- Пармезан - За смаком
- Сіль, перець, рослинна олія - За смаком
- Заправка для "цезаря" - За смаком
1
Насамперед вимийте яловичину, обсушити як слід і наріжте. Розігрійте на сковороді трохи олії.
2
М'ясо посоліть, трохи поперчіть, викладіть на сковороду і обсмажте на середньому вогні до готовності.
3
А тим часом можна зайнятися овочами. Порвіть листя салату і викладіть на тарілку для подачі. Наріжте навпіл помідори.
4
Хліб наріжте маленькими кубиками, викладіть на суху сковороду і підсушіть.
5
Сир натріть на дрібній тертці.
6
Викладіть сухарики та м'ясо на тарілку, посипте сиром. Можна додати дрібку солі і перцю. Полийте зверху заправкою або подайте її окремо.
Смачного!
Смачного!