Новорічний салат «Цезар»
(покроковий рецепт з фото)
Хочу запропонувати вам в якості ідеї для святкового столу нескладний варіант, як приготувати новорічний салат "цезар" . Легкий, апетитний і улюблений багатьма.
1. Яйця залийте холодною водою і відправте на вогонь. Зваріть круто, остудіть і очистіть. Можна також використовувати в рецепті приготування новорічного салату "цезар" яйця пашот.
2. Куряче філе вимийте і висушіть. Приправити сіллю і poperčite, додайте найрізноманітніші спеції, які вам до душі.
3. На сковороді розігрійте олію, Відведіть туди філе. Смажте на середньому вогні до готовності і рум'яної скоринки.
4. На окремій сковороді обсмажте смужки бекону.
5. Готовий мікс салат розкладіть по тарілках (або вимийте, обсушити і порвіть листя руками).
6. Філе наріжте досить великими шматочками і викладіть зверху.
7. Додайте нарізані яйця і бекон. Обов'язковою інгредієнтом є Пармезан, який потрібно натерти зверху.
8. Залишилося тільки полити все це заправкою - і страва готова!
Новорічний салат "цезар" в домашніх умовах готовий. Сухарики, які зазвичай кладуть зверху, найкраще подавати на окремій тарілці.
- Куряче філе - 250 грам
- Бекон - 4 штуки
- Листя салату - 2 пучка (суміш)
- Яйце - 4 штуки
- Пармезан - 50 грам
- Заправка для салату - За смаком
- Сіль - 1 щіпка
- Рослинна олія - 1 Чайна ложка
- Спеції - 1 Чайна ложка
2. Куряче філе вимийте і висушіть. Приправити сіллю і poperčite, додайте найрізноманітніші спеції, які вам до душі.
3. На сковороді розігрійте олію, Відведіть туди філе. Смажте на середньому вогні до готовності і рум'яної скоринки.
4. На окремій сковороді обсмажте смужки бекону.
5. Готовий мікс салат розкладіть по тарілках (або вимийте, обсушити і порвіть листя руками).
6. Філе наріжте досить великими шматочками і викладіть зверху.
7. Додайте нарізані яйця і бекон. Обов'язковою інгредієнтом є Пармезан, який потрібно натерти зверху.
8. Залишилося тільки полити все це заправкою - і страва готова!
Новорічний салат "цезар" в домашніх умовах готовий. Сухарики, які зазвичай кладуть зверху, найкраще подавати на окремій тарілці.