Рецепт Новорічний салат «Цезар» фото

Новорічний салат «Цезар»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Новий рік
Салати , Салат Цезар
Кількість порцій: 4
Час приготування: 45 хв.

Хочу запропонувати вам в якості ідеї для святкового столу нескладний варіант, як приготувати новорічний салат"Цезар" . Легкий, апетитний і улюблений багатьма.

Опис приготування:

1. Яйця залийте холодною водою і відправте на вогонь. Зваріть круто, остудіть і очистіть. Можна також використовувати в рецепті приготування новорічного салату"Цезар" яйця пашот.

2. Куряче філе вимийте і висушіть. Приправити сіллю і poperčite, додайте найрізноманітніші спеції, які вам до душі.

3. На сковороді розігрійте олію, Відведіть туди філе. Смажте на середньому вогні до готовності і рум'яної скоринки.

4. На окремій сковороді обсмажте смужки бекону.

5. Готовий мікс салат розкладіть по тарілках (або вимийте, обсушити і порвіть листя руками).

6. Філе наріжте досить великими шматочками і викладіть зверху.

7. Додайте нарізані яйця і бекон. Обов'язковою інгредієнтом є Пармезан, який потрібно натерти зверху.

8. Залишилося тільки полити все це заправкою - і страва готова!

Новорічний салат"Цезар" в домашніх умовах готовий. Сухарики, які зазвичай кладуть зверху, найкраще подавати на окремій тарілці.

  • Куряче філе - 250 грам
  • Бекон - 4 штуки
  • Листя салату - 2 пучка (суміш)
  • Яйце - 4 штуки
  • Пармезан - 50 грам
  • Заправка для салату - За смаком
  • Сіль - 1 щіпка
  • Рослинна олія - 1 Чайна ложка
  • Спеції - 1 Чайна ложка
1. Яйця залийте холодною водою і відправте на вогонь. Зваріть круто, остудіть і очистіть. Можна також використовувати в рецепті приготування новорічного салату"Цезар" яйця пашот.

2. Куряче філе вимийте і висушіть. Приправити сіллю і poperčite, додайте найрізноманітніші спеції, які вам до душі.

3. На сковороді розігрійте олію, Відведіть туди філе. Смажте на середньому вогні до готовності і рум'яної скоринки.

4. На окремій сковороді обсмажте смужки бекону.

5. Готовий мікс салат розкладіть по тарілках (або вимийте, обсушити і порвіть листя руками).

6. Філе наріжте досить великими шматочками і викладіть зверху.

7. Додайте нарізані яйця і бекон. Обов'язковою інгредієнтом є Пармезан, який потрібно натерти зверху.

8. Залишилося тільки полити все це заправкою - і страва готова!

Новорічний салат"Цезар" в домашніх умовах готовий. Сухарики, які зазвичай кладуть зверху, найкраще подавати на окремій тарілці.

Схожі рецепти