Салат «Цезар» з макаронами
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви фанат цього знаменитого салату і готові є його завжди, то пропоную спробувати дуже цікаву, ситну і смачну його варіацію. Нескладно і дійсно апетитно. Запам'ятовуйте рецепт!
Хочете дізнатися як приготувати салат "цезар" з макаронами? На відміну від класики, це блюдо виходить дуже ситними і його можна подавати на обід або вечерю для всієї родини. Традиційна заправка з філе анчоуса, гірчиці, соку лимона, масла, часнику буде найкраще. Але ви можете використовувати і готові соуси з магазину.
- Салат "романо" - 1 штука
- Пенне - 300 грам
- Куряче філе - 400 грам
- Помідори черрі - 200 грам
- Пармезан - За смаком
- Сухарики - За смаком
- Заправка для "цезаря" - За смаком
- Рослинна олія - 1 Чайна ложка
1
Філе вимийте, обсушити, посоліть і поперчіть за смаком. Обсмажте на сковороді з розігрітим маслом.
2
Макарони відварити в підсоленій воді. Для приготування сухариків наріжте пару скибочок хліба кубиками, викладіть на деко, збризніть маслом, посоліть і підсушіть в розігрітій духовці.
3
У глибоку миску надішліть подрібнений салат "романо" .
4
Додайте нарізані половинками помідори.
5
Готову курочку остудіть трохи і наріжте шматочками. Додайте в салатник.
6
Додайте сухарики і макарони.
7
Полийте заправкою, посипте пармезаном і відразу ж подавайте до столу.
Смачного!
Смачного!