Рецепт Салат «Цезар» як в ресторані фото

Салат «Цезар» як в ресторані
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі, Птах, Капуста, Курка, Куряча грудка, Пекінська капуста
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл, Романтична вечеря, Святковий обід
Салати, Салат Цезар

Якщо ви хочете дізнатися рецепт приготування салату "цезар" як в ресторані, то вам сюди! Покрокові фото дозволять вам освоїти класичну технологію приготування цієї страви.

Існує сотні модифікацій цього знаменитого салату - з куркою, креветками, червоною рибою, шинкою, ікрою і т.Д. - але справжній "цезар" це листя самого хрусткого в світі салату ромен, пшеничні крутон і тертий пармезан під особливим соусом. Такий салат можна заязикати тільки в найкращих ресторанах, а можна приготувати самому - це не так уже й складно!

Найбільша складність буде полягати в тому, щоб розшукати всі необхідні інгредієнти - Ромен, справжній пармезан і вустерский соус для заправки. Але якщо у вас є така можливість, значить, рецепт приготування салату "цезар" як в ресторані, вам цілком під силу!

  • Салат ромен - 150 грам
  • Чіабатта або естафета - 1 штука
  • Пармезан - 50 грам
  • Оливкова олія - 2/3 склянки
  • Яйця - 2 штуки
  • Вустерський соус - 1 Ст. Ложка
  • Гірчиця дижонская - 1 Чайна ложка
  • Лимон - 0, 5 штуки
  • Часник - 2 зубчики
  • Сіль - 1-2 Щепоток
  • Перець чорний мелений - 1-2 Щепоток
салат
З естафетою чи чіабатті (краще брати вчорашній підсохлий хліб) зрізати скоринку, а м'якуш нарізати шматочками приблизно 1х1 сантиметр.
салат
У сковороду налити кілька ложок оливкової олії і кинути розчавлений зубчик часнику.
салат
Через 30-40 секунд вийняти його і викинути, а в масло викласти шматочки хліба. Добре перемішати, щоб вони рівномірно ввібрали масло. Перекласти хліб на деко і запекти в духовці до рум'яної.
салат
Листя салату добре вимити й обсушити.
салат
Видавити сік з лимона.
салат
Відокремити жовтки від білків.
салат
Зубчик часнику перетерти з сіллю і перцем. Додати лимонний сік, гірчицю і вустерский соус. Збити. Продовжуючи збивати, додати жовтки, і, не припиняючи збивати, поступово влити оливкове масло. І збивати до тих пір, поки не вийде ось такий соус - світло-жовтий, набагато рідшими, ніж майонез.
салат
Листя салату порвати руками і викласти в миску. Обережно покрити соусом.
салат
Зверху викласти остиглі сухарики і полити залишками соусу. Посипати тертим пармезаном і подати на стіл.

Схожі рецепти