Рецепт Салат «Білоцерківський» на зиму фото

Салат «Білоцерківський» на зиму
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Овочі , Помідор
Роздільне харчування
На обід , На вечерю
Заготовки , Салати , Консервація
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Як приготувати салат"Білоцерківський" на зиму? Тут немає нічого складного, впорається навіть недосвідчений кулінар. Салат має масу корисних властивостей, збагачуючи ваш організм безліччю вітамінів.

Опис приготування:

Чув від багатьох, що вони не знають, як приготувати салат"Білоцерківський" на зиму. Ділюся дуже простим і доступним рецептом. Такий салат може зберігатися хоч всю зиму. При подачі на стіл рекомендую доливати трохи рослинного або оливкового масла, щоб салат не був сухуватим. Хай щастить!

  • Капуста - 1 штука (коб)
  • Перець болгарський - 450 грам
  • Морква - 400 грам
  • Цибуля ріпчаста - 300 грам
  • Селера - 50 грам (по бажанню)
  • Петрушка - 50 грам
  • Сіль - 1 Ст. Ложка
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Оцет - 2 Ст. Ложки
  • Лавровий лист - 1 штука
  • Перець горошком - 4-5 штук
  • Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
салат
Всі овочі промиваємо і очищаємо. Капусту і моркву дрібно наріжте.
салат
Подрібніть зелень. Дрібно наріжте перець болгарський і цибуля ріпчаста.
салат
Складіть всі овочі в одну велику ємність. Додайте всі спеції, ретельно пам'ятаєте все руками, перемішуючи інгредієнти між собою. Дайте овочам настоятися 35-40 хвилин.
салат
Розкладіть салат по чистим, стерилізованим баночках. Зберігайте їх в холодильнику. Смачного!

Схожі рецепти