Рецепт Салат «Білоцерківський» на зиму фото

Салат «Білоцерківський» на зиму
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Овочі, Помідор
Роздільне харчування
На обід, На вечерю
Заготовки, Салати, Консервація

Як приготувати салат "білоцерківський" на зиму? Тут немає нічого складного, впорається навіть недосвідчений кулінар. Салат має масу корисних властивостей, збагачуючи ваш організм безліччю вітамінів.

Чув від багатьох, що вони не знають, як приготувати салат "білоцерківський" на зиму. Ділюся дуже простим і доступним рецептом. Такий салат може зберігатися хоч всю зиму. При подачі на стіл рекомендую доливати трохи рослинного або оливкового масла, щоб салат не був сухуватим. Хай щастить!

  • Капуста - 1 штука (коб)
  • Перець болгарський - 450 грам
  • Морква - 400 грам
  • Цибуля ріпчаста - 300 грам
  • Селера - 50 грам (по бажанню)
  • Петрушка - 50 грам
  • Сіль - 1 Ст. Ложка
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Оцет - 2 Ст. Ложки
  • Лавровий лист - 1 штука
  • Перець горошком - 4-5 штук
  • Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
салат
Всі овочі промиваємо і очищаємо. Капусту і моркву дрібно наріжте.
салат
Подрібніть зелень. Дрібно наріжте перець болгарський і цибуля ріпчаста.
салат
Складіть всі овочі в одну велику ємність. Додайте всі спеції, ретельно пам'ятаєте все руками, перемішуючи інгредієнти між собою. Дайте овочам настоятися 35-40 хвилин.
салат
Розкладіть салат по чистим, стерилізованим баночках. Зберігайте їх в холодильнику. Смачного!

Схожі рецепти