Салат «Білоцерківський» на зиму
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Як приготувати салат"Білоцерківський" на зиму? Тут немає нічого складного, впорається навіть недосвідчений кулінар. Салат має масу корисних властивостей, збагачуючи ваш організм безліччю вітамінів.
Опис приготування:
Чув від багатьох, що вони не знають, як приготувати салат"Білоцерківський" на зиму. Ділюся дуже простим і доступним рецептом. Такий салат може зберігатися хоч всю зиму. При подачі на стіл рекомендую доливати трохи рослинного або оливкового масла, щоб салат не був сухуватим. Хай щастить!
- Капуста - 1 штука (коб)
- Перець болгарський - 450 грам
- Морква - 400 грам
- Цибуля ріпчаста - 300 грам
- Селера - 50 грам (по бажанню)
- Петрушка - 50 грам
- Сіль - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Оцет - 2 Ст. Ложки
- Лавровий лист - 1 штука
- Перець горошком - 4-5 штук
- Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
Всі овочі промиваємо і очищаємо. Капусту і моркву дрібно наріжте.
Подрібніть зелень. Дрібно наріжте перець болгарський і цибуля ріпчаста.
Складіть всі овочі в одну велику ємність. Додайте всі спеції, ретельно пам'ятаєте все руками, перемішуючи інгредієнти між собою. Дайте овочам настоятися 35-40 хвилин.
Розкладіть салат по чистим, стерилізованим баночках. Зберігайте їх в холодильнику. Смачного!