Салат «Білоцерківський» на зиму
(покроковий рецепт з фото)
Як приготувати салат "білоцерківський" на зиму? Тут немає нічого складного, впорається навіть недосвідчений кулінар. Салат має масу корисних властивостей, збагачуючи ваш організм безліччю вітамінів.
Чув від багатьох, що вони не знають, як приготувати салат "білоцерківський" на зиму. Ділюся дуже простим і доступним рецептом. Такий салат може зберігатися хоч всю зиму. При подачі на стіл рекомендую доливати трохи рослинного або оливкового масла, щоб салат не був сухуватим. Хай щастить!
- Капуста - 1 штука (коб)
- Перець болгарський - 450 грам
- Морква - 400 грам
- Цибуля ріпчаста - 300 грам
- Селера - 50 грам (по бажанню)
- Петрушка - 50 грам
- Сіль - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Оцет - 2 Ст. Ложки
- Лавровий лист - 1 штука
- Перець горошком - 4-5 штук
- Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
Всі овочі промиваємо і очищаємо. Капусту і моркву дрібно наріжте.
Подрібніть зелень. Дрібно наріжте перець болгарський і цибуля ріпчаста.
Складіть всі овочі в одну велику ємність. Додайте всі спеції, ретельно пам'ятаєте все руками, перемішуючи інгредієнти між собою. Дайте овочам настоятися 35-40 хвилин.
Розкладіть салат по чистим, стерилізованим баночках. Зберігайте їх в холодильнику. Смачного!