Салат «аура» з куркою і грибами, без майонезу
(покроковий рецепт з фото)
Розповім, як приготувати салат "аура" з куркою і грибами, без майонезу. Повірте, заправка цього салату вас дуже приємно здивує! Такого ви ще не їли, це я вам обіцяю! Святково і смачно!
Святковий і смачний салат - для вас! розповім, як приготувати салат "аура" з куркою і грибами, без майонезу, але зате з оригінальною заправкою зі сметани і хрону. Ви будете в захваті, обіцяю вам це! Він виходить дуже соковитим і ніжним в один і той же час!
- Курка - 300 грам
- Сир твердий - 250 грам
- Горошок зелений - 250 грам
- Печериці мариновані - 250 грам
- Крем - 200 грам
- Хрін - 1 Ст. Ложка
- Зелень - За смаком
- Спеції - За смаком
- Зерна граната - За смаком
1. Курку відварити, остудити і нарізаємо шматочками.
2. Гриби і горошок відцідити, гриби поріжемо дрібно, змішаємо все разом в салатниці.
3. Ретельно вимішати між собою всі інгредієнти.
4. Змішаємо між собою хрін і сметану. Спеції додайте за смаком.
5. Всі інгредієнти змішати, салату даємо настоятися в холодильнику, а потім прикрашаємо його зеленню і гранатом.