Рецепт Салат з куркою без майонезу фото

Салат з куркою без майонезу
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Англійська кухня
Птах , Курка
Пісні страви
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 30 хв.

Салат з куркою без майонезу може здатися сухуватим. Але його можна доповнити іншими інгредієнтами, наприклад, мандарин, який зробить салатик соковитим і дуже незвичайним на смак.

Опис приготування:

Це один з найбільш незвичайних і свіжих салатів. Він виглядає вельми незвично і презентабельно, тому буде актуальний на святковому столі. Щоб він вийшов вдалим, обов'язково використовуйте солодкі мандарини, так як кислі цитрусові можуть зіпсувати смак страви. Як приготувати салат з куркою без майонезу, ви дізнаєтеся з цього рецепта.

  • Куряче філе - 250 грам
  • Мандарин - 200 грам
  • Салат - 200 грам
  • Лук червоний - 60 грам
  • Оливкова олія - 30 грам
  • Гірчиця французька - 1 Чайна ложка (в зернах)
  • Сіль - За смаком
салат з куркою без майонезу - фото крок 1
Мандарини вимийте і висушіть. Потім очистіть їх від шкірки, і від плівок так, щоб залишилися тільки часточки з м'якоті.
салат з куркою без майонезу - фото крок 2
Куряче філе вимийте, обсушити паперовими рушниками і зачистите від плівок. Відваріть в підсоленій воді курку до готовності, злийте воду, остудіть. Розділіть м'ясо на волокна.
салат з куркою без майонезу - фото крок 3
З'єднайте в невеликій піалі або салатниці очищені часточки мандаринів і відварене куряче м'ясо. Потім очистіть від лушпиння цибулю і вимийте його. Наріжте цибулю тонкими часточками і додайте його до решти інгредієнтів.
салат з куркою без майонезу - фото крок 4
Приготуйте заправку для салату. Для цього в маленькій тарілочці змішайте оливкова олія холодного віджиму, французьку гірчицю в зернах, трохи поперчіть за смаком і ретельно все перемішайте.
салат з куркою без майонезу - фото крок 5
Вимийте салат і обсушити його. Викладіть зелень на тарілку, в якій збираєтеся подавати страву. Покладіть на листя салату курку з цибулею і мандаринами, полийте заправкою і посоліть за смаком.

Схожі рецепти