Салат «аргентинський»
(покроковий рецепт з фото)
Аргентинський салат або Ensalada rusa - традиційний салат в Аргентині та Америці. Салат дуже простий і схожий за інгредієнтами з нашим улюбленим "олів'є", тому і перекладається як "російський салат" .
Цей салат заправляють виключно майонезом. Горох можна брати будь-який - заморожений, свіжий або консервований. Ніяких огірків і яєць! Тільки вказаний базовий склад. І ще один важливий момент - картоплі повинно бути більше інших інгредієнтів. Пригощайтеся! розповім детально, як приготувати салат "аргентинський" .
- Картопля - 6 штук (варений)
- Морква - 1 штука (варена)
- Горох - 100-120 грам
- Майонез - За смаком
- Сіль - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Картоплю і моркву заздалегідь відваріть в підсоленій за смаком воді.
Картопля годі й остуджувати до кінця, а нарізати кубиками теплий. Так люблять робити аргентинці, тому що він краще насичується майонезом.
Заморожений горошок я двічі залила окропом і він відтанув. Додаємо його до картоплі.
Морква теж нарізаємо кубиками.
Перемішуємо і заправляємо салат майонезом. Можна підсолити за смаком. Ми залишаємо на 1-2 годину, щоб овочі просочилися майонезом.
Смачного!