Рецепт Аргентинський соус «Cimicurri» фото

Аргентинський соус «Cimicurri»
(покроковий рецепт з фото)

Аргентинська кухня
Зелень
Вегетаріанське харчування
На швидку руку
Соуси , Для птахів , До м'яса , До риби , До салату
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 20 хв.

Аргентинський соус"чімічуррі" - смачне і ароматне доповнення до м'ясних, рибних страв. Американські соуси звичайно гострі, цей швидше пряний, ніж пекучий, з яскравим і свіжим смаком цитрусових.

Опис приготування:

Аргентинський соус"чімічуррі" готується дуже просто, буквально за лічені хвилини. У Південній Америці кожна жінка знає, як приготувати цей соус. Інгредієнти всі доступні і в наших краях, потрібно все дрібно нарізати і змішати. Соус повинен мати виражену структуру, шматочки повинні почуватися, тому він готується вручну. "чимичурри" повинен настоятися, щоб інгредієнти перемішалися і взяли один від одного все соки і аромати. Для цього соусу потрібно брати хороше оливкова олія, зелень, в цілому, можна взяти і в сушеному вигляді, але краще все ж брати свіжі листочки. Так соус буде духмяний і соковитіше. Соус ідеально підходить до м'яса, особливо до яловичини, але до риби та птиці теж буде доречний.

  • Петрушка - 1 пучок
  • Орегано сушений - 2 чайних ложки
  • Цибуля ріпчаста - 1/4 штуки
  • Часник - 3-4 зубчиків
  • Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
  • Лимонний сік - 1/4 склянки
  • Винний оцет - 2 Ст. Ложки
  • Пластівці чилі - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 Чайна ложка
аргентинський соус
Зелень помийте і дрібно наріжте. Лук і чистий Chesnok, подрібніть.
аргентинський соус
З'єднайте всі інгредієнти і посоліть.
аргентинський соус
Влийте лимонний сік, винний оцет і оливкове масло. Гарненько все перемішайте і дайте настоятися 10-15 хвилин.
аргентинський соус
Приправте м'ясо, салат або овочі соусом і подавайте до столу. Приємного!

Схожі рецепти