Салат Алу ачар
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 30 хв.
Повірте, такою смачною картопельки, ви ще не пробували! ароматна, пряна, гостра! Перед вами рецепт індійської кухні. Ось, як приготувати"Алу ачар" , гострий картопляний салат. Готуємо разом!
Опис приготування:
Рецепт цієї страви стане приємним різноманітністю в вашому повсякденному і святковому меню. І чудово підійде для людей, дотримують піст. Цілий букет східних спецій, що мають антиоксидантні і антисептичними властивостями, так прикрашають звичайна картопля, що для вас стане приємним відкриттям це блюдо.
- Картопля - 500 грам
- Масло рослинне - 1-2 Ст. Ложок (гірчичне)
- Асафетида - 1 Чайна ложка
- Кмин - 1 Чайна ложка
- Пажитник - 1 Чайна ложка
- Фенхель - 1 Чайна ложка
- Куркума - 1 Чайна ложка
- Перець червоний мелений - 1 Чайна ложка (за смаком)
- Імбир мелений - 1/2 чайних ложки
- Koriandr - 1 Чайна ложка
- Ferry Масала - 1/2 чайних ложки
- Сіль - За смаком
- Braai - За смаком (для подачі)
Нам знадобиться картопля і букет спецій.
Картоплю відварити в мундирах до готовності. Очистіть, наріжте на середні шматочки.
У розігрітій олії обсмажте насіння фенхелю, зіри, подрібненого пажитника протягом 1-2 хвилин.
Додайте інші спеції, перемішайте, зніміть з вогню.
Вилийте розпечене масло зі спеціями на картоплю. Ретельно перемішайте, щоб всі спеції обволокли і просочили картопля.
Смачного!