Салат Алу ачар
(покроковий рецепт з фото)
Повірте, такою смачною картопельки, ви ще не пробували! ароматна, пряна, гостра! Перед вами рецепт індійської кухні. Ось, як приготувати "алу ачар", гострий картопляний салат. Готуємо разом!
Рецепт цієї страви стане приємним різноманітністю в вашому повсякденному і святковому меню. І чудово підійде для людей, дотримують піст. Цілий букет східних спецій, що мають антиоксидантні і антисептичними властивостями, так прикрашають звичайна картопля, що для вас стане приємним відкриттям це блюдо.
- Картопля - 500 грам
- Масло рослинне - 1-2 Ст. Ложок (гірчичне)
- Асафетида - 1 Чайна ложка
- Кмин - 1 Чайна ложка
- Пажитник - 1 Чайна ложка
- Фенхель - 1 Чайна ложка
- Куркума - 1 Чайна ложка
- Перець червоний мелений - 1 Чайна ложка (за смаком)
- Імбир мелений - 1/2 чайних ложки
- Koriandr - 1 Чайна ложка
- Ferry Масала - 1/2 чайних ложки
- Сіль - За смаком
- Braai - За смаком (для подачі)

Нам знадобиться картопля і букет спецій.

Картоплю відварити в мундирах до готовності. Очистіть, наріжте на середні шматочки.

У розігрітій олії обсмажте насіння фенхелю, зіри, подрібненого пажитника протягом 1-2 хвилин.

Додайте інші спеції, перемішайте, зніміть з вогню.

Вилийте розпечене масло зі спеціями на картоплю. Ретельно перемішайте, щоб всі спеції обволокли і просочили картопля.

Смачного!