Рецепт Салат Алу ачар фото

Салат Алу ачар
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Індійська кухня
Овочі , Картопля
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви , Гарніри , Гостре
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 30 хв.

Повірте, такою смачною картопельки, ви ще не пробували! ароматна, пряна, гостра! Перед вами рецепт індійської кухні. Ось, як приготувати"Алу ачар" , гострий картопляний салат. Готуємо разом!

Опис приготування:

Рецепт цієї страви стане приємним різноманітністю в вашому повсякденному і святковому меню. І чудово підійде для людей, дотримують піст. Цілий букет східних спецій, що мають антиоксидантні і антисептичними властивостями, так прикрашають звичайна картопля, що для вас стане приємним відкриттям це блюдо.

  • Картопля - 500 грам
  • Масло рослинне - 1-2 Ст. Ложок (гірчичне)
  • Асафетида - 1 Чайна ложка
  • Кмин - 1 Чайна ложка
  • Пажитник - 1 Чайна ложка
  • Фенхель - 1 Чайна ложка
  • Куркума - 1 Чайна ложка
  • Перець червоний мелений - 1 Чайна ложка (за смаком)
  • Імбир мелений - 1/2 чайних ложки
  • Koriandr - 1 Чайна ложка
  • Ferry Масала - 1/2 чайних ложки
  • Сіль - За смаком
  • Braai - За смаком (для подачі)
візьміть ключ - фото крок 1
Нам знадобиться картопля і букет спецій.
візьміть ключ - фото крок 2
Картоплю відварити в мундирах до готовності. Очистіть, наріжте на середні шматочки.
візьміть ключ - фото крок 3
У розігрітій олії обсмажте насіння фенхелю, зіри, подрібненого пажитника протягом 1-2 хвилин.
візьміть ключ - фото крок 4
Додайте інші спеції, перемішайте, зніміть з вогню.
візьміть ключ - фото крок 5
Вилийте розпечене масло зі спеціями на картоплю. Ретельно перемішайте, щоб всі спеції обволокли і просочили картопля.
візьміть ключ - фото крок 6
Смачного!

Схожі рецепти